Δαμασκός: Η Απρόσκλητη Παρουσία Των ΗΠΑ Στη Συρία Συνιστά Πράξη Επιθετικότητας ~ NEWS ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

Δαμασκός: Η Απρόσκλητη Παρουσία Των ΗΠΑ Στη Συρία Συνιστά Πράξη Επιθετικότητας


Το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας σχολίασε τις παρατηρήσεις των αρχηγών του Πενταγώνου, οι οποίοι ανέφεραν ότι η παρουσία των Ηνωμένων Πολιτειών στη Συρία είχε εγκριθεί από τα Ηνωμένα Έθνη καθώς η Ουάσιγκτον μάχεται τους τρομοκράτες της Ντάσε.
Την Τρίτη, το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας σχολίασε τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Jim Mattis σχετικά με την αμερικανική παρουσία στη Συρία, η οποία ανέφερε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις δεν θα εγκαταλείψουν τη χώρα της Μέσης Ανατολής μέχρι να επιτύχουν τους στόχους τους εκεί.
"Η Συρία δηλώνει και πάλι ότι η παρουσία αμερικανικών δυνάμεων ή οποιασδήποτε άλλης στρατιωτικής παρουσίας στη Συρία χωρίς τη συγκατάθεση της συριακής κυβέρνησης αποτελεί επιθετική παραβίαση της κυριαρχίας της Συρίας και καταφανή παραβίαση των θεμελίων του ΟΗΕ", δήλωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας σε απάντηση Μάτι.
Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα, ο Τζέιμς Μάτιτισ βοηθά ότι η παρουσία των Ηνωμένων Πολιτειών στη Συρία είχε εγκριθεί από τα Ηνωμένα Έθνη καθώς η Ουάσινγκτον ασχολήθηκε με την καταπολέμηση των τρομοκρατών της Daesh.
MAP || ΙΣΛΑΜΙΚΈΣ ΟΜΆΔΕΣ ΞΕΚΙΝΟΎΝ ΤΕΡΆΣΤΙΕΣ ΕΠΙΘΈΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΉ ΔΑΜΑΣΚΌ
Ο συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ που απαρτίζεται από 70 έθνη και διεξήγαγε αγώνα ενάντια στους στόχους της Daesh στη Μέση Ανατολή. Οι απεργίες στο Ιράκ διεξάγονται με την υποστήριξη της Βαγδάτης, αλλά εκείνες στη Συρία δεν εξουσιοδοτούνται ούτε από τη Δαμασκό ούτε από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Σπούτνικ
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent comments

Φόρμα επικοινωνίας στειλε την διαφήμιση σου εδω

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Google+ Followers

Sample Text

Gallery

Technology

Recent Posts

Copyright © NEWS ΚΑΜΑΤΕΡΟ | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com