Ελεύθεροι οι οκτώ που κατηγορούνταν για κακουργήματα για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Ελεύθεροι οι οκτώ που κατηγορούνταν για κακουργήματα για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο


Οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία τους στον ανακριτή - Άπαντες αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδόθηκαν - Ένας δήλωσε «άστεγος» και άλλοι δυο ήταν ανήλικοι

Ελεύθεροι αναχώρησαν από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οι οκτώ κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος για τα επεισόδια κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου. Όλοι τους μετά τις απολογίες τους στις ανακριτικές αρχές αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων. Μάλιστα, σε δυο από αυτούς τους επιβλήθηκε ο όρος να να μην προσεγγίζουν την περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες – κατά περίπτωση έκρηξη και επικίνδυνη σωματική βλάβη - και υποστήριξαν ότι βρίσκονταν στην περιοχή χωρίς να συμμετέχουν στα επεισόδια.

Μάλιστα, ένας δήλωσε ότι είναι άστεγος ενώ μεταξύ των «8» ήταν δυο ανήλικοι εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός.

Υπενθυμίζεται πως στις 29 Νοεμβρίου αναμένεται να δικαστούν, μετά από αναβολή, άλλοι επτά συλληφθέντες για τα επεισόδια της επετείου του Πολυτεχνείου. Οι επτά κατηγορούμενοι θα δικαστούν για τις κατηγορίες της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της αντίστασης κατά της αρχής.
Από το Blogger.