Στάθης Παναγούλης: Πραξικοπηματική η απόφαση Βούτση για τον Δανέλλη - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Στάθης Παναγούλης: Πραξικοπηματική η απόφαση Βούτση για τον Δανέλλη

Ως «αντιδημοκρατική» και «πραξικοπηματική» χαρακτηρίζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης την απόφαση του Προέδρου της Βουλής να μετέχει ο Σπύρος Δανέλλης στην Επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας της Βουλής.

Με επιστολή του προς τον Νίκο Βούτση, ο κ. Παναγούλης τον καλεί να επιλέξει ανάμεσα στους, επίσης, ανεξάρτητους βουλευτές Νίκο Νικολόπουλο, Γιώργο Λαζαρίδη και Γιώργο Αμυρά, ειδάλλως, όπως αναφέρει, να κάνει κλήρωση για τη θέση.
«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων ορίσατε τον Ανεξάρτητο Βουλευτή κ. Σ. Δανέλλη. Επειδή δεν ερωτήθηκα και επειδή η πράξη σας είναι όχι μόνο αντιδημοκρατική αλλά και πραξικοπηματική, που θυμίζει εποχές του αποφασίζουμε και διατάζουμε, επειδή μαζί με τον συνάδελφο Ν. Νικολόπουλο είμαστε ανεξάρτητοι βουλευτές από το Νοέμβριο του 2015, σας ζητώ όπως ανακαλέσετε την απόφασή σας αυτή και χωρίς να προτείνω τη συμμετοχή μου σε αυτή την επιτροπή, παρακαλώ να επιλέξετε ανάμεσα στους συναδέλφους κ.κ. Ν. Νικολόπουλο, Γ. Λαζαρίδη και Γ. Αμυρά. Διαφορετικά, παρακαλώ να προβείτε σε κλήρωση. Με τιμή Ευστάθιος Παναγούλης-Ανεξάρτητος βουλευτής Β' Αθηνών», αναφέρεται στην επιστολή του κ. Παναγούλη.
Από το Blogger.