Οι γιατροί την έστειλαν σπίτι για να πεθάνει! Η μητέρα της όμως της έσωσε την ζωή με θεραπεία που βρήκε στο ίντερνετ! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Οι γιατροί την έστειλαν σπίτι για να πεθάνει! Η μητέρα της όμως της έσωσε την ζωή με θεραπεία που βρήκε στο ίντερνετ!

Η 31χρονη Angel Tocknell, μητέρα δυο παιδιών ήταν στο τελικό στάδιο του καρκίνου όταν οι γιατροί την συμβούλεψαν να γυρίσει σπίτι και να πεθάνει ήσυχα κοντά στα παιδιά της.
Η διάγνωση ήταν ξεκάθαρη.



Η Angel είχε όγκο στη λεκάνη που είχε το μέγεθος όσο ένα μπαλάκι του τένις. Ο όγκος ήταν κακοήθεις και επιθετικός και οι ελπίδες της ήταν μηδαμινές.

Η 67χρονη μητέρα της όμως είχε άλλα σχέδια. Αποφάσισε να μην το βάλει κάτω και έκανε ότι μπορούσε για να σώσει την κόρη της.

«Ήμουν μόλις στα 30 και φοβόμουν να πεθάνω, ήταν τρομακτικό, λέει η Angel. Η μητέρα μου, Κathy αρνήθηκε να τα παρατήσει και να πειστεί ότι δεν υπήρχε θεραπεία», σημειώνει.

Μετά από μια αναζήτηση στο διαδίκτυο η Kathy βρήκε την θεραπεία για την Angel η οποία περιλάμβανε απευθείας χρήση ιονίζουσας ραδιενέργειας στα καρκινικά κύτταρα.

«Όταν πήρα τη διάγνωση στα χέρια μου πήγα κατευθείαν στο Google και έψαξα για την θεραπεία του καρκίνου που έγραφε στη διάγνωση. Δεν θα άφηνα με τίποτα το κορίτσι μου να πεθάνει και εγώ να κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια», αναφέρει η Kathy.

Όπως αναφέρει, μετά από τρεις μήνες θεραπείας στο Royal Marston Hospital που περιλάμβαναν πέντε γύρους χημειοθεραπείας, ολοήμερες χημειοθεραπείες, τρεις μεταγγίσεις αίματος και εξωτερική ραδιοθεραπεία η Angel βγήκε νικήτρια.
Από το Blogger.