Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί που ξάφριζαν πολίτες στην Ακρόπολη - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί που ξάφριζαν πολίτες στην Ακρόπολη


Πρόκειται για δύο Πακιστανούς 17 και 18 ετών, καθώς και έναν 18χρονο Ρώσο - Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις ληστειών

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν στο Λόφο Φιλοπάππου, οι οποίοι μετην απειλή μαχαιριού λήστευαν διερχόμενους πολίτες και τουρίστες στην περιοχή της Ακρόπολης.

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Αρχαιολογικού Χώρου της Ακρόπολης, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για ληστείες, με απειλή μαχαιριών, σε βάρος διερχόμενων πολιτών και τουριστών.

Ειδικότερα, την περασμένη Πέμπτη δύο Πακιστανοί ηλικίας 17 και 18 ετών, συνελήφθησαν, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν προσεγγίσει δύο Ισπανούς και με την απειλή μαχαιριών τους είχαν αφαιρέσει τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών οι προαναφερόμενοι δράστες, οι οποίοι δρούσαν συστηματικά, πάντα με την απειλή μαχαιριού και με ιδιαίτερη σκληρότητα, έχουν διαπράξει άλλες τρείς ληστείες στο Λόφο του Φιλοπάππου.

-Στις 26-4-2018 σε βάρος ζεύγους υπηκόων Λευκορωσίας, από τους οποίους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, δύο κινητά τηλέφωνα και μία φωτογραφική μηχανή.

Στις 23-4-2018 σε βάρος ζεύγους Ελλήνων από τους οποίους αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Στις 23-4-2018 σε βάρος ζεύγους υπηκόων Πολωνίας, από τους οποίους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Μία ημέρα αργότερα συνελήφθη στην περιοχή της Ακρόπολης ένας 18χρονος Ρώσος, ο οποίος νωρίτερα είχε προσεγγίσει δύο Αφγανούς και με την απειλή μαχαιριού τους αφαίρεσε μία συσκευή αναπαραγωγής μουσικής (mp3 player).

Οι συλληφθέντες, με τις σχηματισθείσες σε βάρος τους δικογραφίες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Από το Blogger.