Δραματικές εξελίξεις: Έρχεται χτύπημα στο Ιράν! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Δραματικές εξελίξεις: Έρχεται χτύπημα στο Ιράν! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)




Με έκτακτο διάγγελμα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ αποκαλύπτει ντοκουμέντα για την πυρηνική συμφωνία του Ιράν – «Το Ιράν είπε ψέματα» είπε ξεκινώντας να παρουσιάζει τις αποδείξεις – Είχε φακέλους και cd πίσω από… κουστίνες τις οποίες κατέβαζε εντυπωσιακά για να τα αποκαλύψει! – Παρουσίασε φωτογραφίες από μυστικές αποθήκες και κατασχεθείσες αποδείξεις – Δείτε όσα είπε ζωντανά ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
Το είχε προαναγγείλει. «Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου θα κάνει δηλώσεις, που θα μεταδοθούν ζωντανά από τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, αναφορικά, όπως επισημαίνεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο του, με μια «σημαντική εξέλιξη» σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης». Αυτό μετέδιδαν από το απόγευμα της Δευτέρας, 30.04.2018, τα διεθνή πρακτορεία και οι αποκαλύψεις αυτές θα σχετίζονταν με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
Και το έκανε με τρόπο, μάλιστα… επαγγελματικό!

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ έκανε έκτακτο διάγγελμα και ξεκίνησε παρουσιάζοντας δηλώσεις του προέδρου του Ιράν, Χασάν Ροχανί, ο οποίος έλεγε πως το Ιράν δεν έχει πυρηνικά.


Ποια ήταν η απάντηση του Νετανιάχου; «Το Ιράν είπε ψέματα«! Και μάλιστα η ατάκα αυτή… έπαιζε στο power point που βρίσκονταν πίσω του! Δεν ήταν μόνο αυτό, όμως, το στοιχείο… σόου που προσέδωσε ο Ισραηλινός πρόεδρος στην παρουσίασή του.
Ο Νετανιάχου στην συνέχεια τόνισε πως το 2017, το Ιράν μετακίνησε τα αρχεία για τα πυρηνικά όπλα σε μια άκρως απόρρητη τοποθεσία στην Τεχεράνη.
Και συνέχισε.. κυκλώνοντας το κτίριο
«Από μέσα όμως», συνέχισε, «περιείχε το μυστικό ατομικό αρχείο του Ιράν, κλειδωμένο σε τεράστιες θυρίδες»! 
Από το Blogger.