Πυρετός συσκέψεων στην ΝΔ: Πολιτική εγρήγορση και εκλογική ετοιμότητα

Η κατάσταση απόλυτης ετοιμότητας και εγρήγορσης στην οποία βρίσκεται η ΝΔ επιβεβαιώνεται και από τον πυρετό των συσκέψεων που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα στην Πειραιώς με στόχο όχι μόνο τη χάραξη της στρατηγικής, αλλά και τη διαρκή ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των στελεχών για μείζονα ζητήματα της επικαιρότητας.
Παράλληλα επιδιώκεται και η διαρκής μεταφορά του κλίματος που επικρατεί στην κοινωνία, καθώς η διαρκής επαφή μαζί της συνιστά σταθερό στόχο που επισημαίνει σε κάθε ευκαιρία ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αποτελεί βασικό ζητούμενο και των περιοδειών που πραγματοποιούν από τις αρχές του χρόνου τόσο ο ίδιος όσο και όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη της Ν.Δ.
Σημαντικό ρόλο σε αυτή την κατεύθυνση καλούνται να διαδραματίσουν και τα αιρετά μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., τα οποία βρίσκονται στο επίκεντρο μίας νέας δράσης που έχει ως στόχο την πλήρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων για σημαντικά ζητήματα επικαιρότητας, αλλά και για τη γενικότερη πορεία και στρατηγική του κόμματος.
Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα με πρωτοβουλία του γραμματέα της Ν.Δ., Λευτέρη Αυγενάκη, ολιγομελείς, κάθε φορά, ομάδες αιρετών μελών της Πολιτικής Επιτροπής συμμετέχουν σε ενημερωτικές συσκέψεις με κεντρικά στελέχη της Ν.Δ.
Την περασμένη Τρίτη πραγματοποιήθηκε η δεύτερη κατά σειρά σύσκεψη, με ομιλητές το γραμματέα της Π.Ε., Λ. Αυγενάκη, το συντονιστή στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας, Τ. Θεοδωρικάκο, το διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ., Κ. Ζούλα, το γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Τ. Γαϊτάνη, και τον Αντώνη Σγαρδέλη, πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Πόρων και Διαφάνειας της Ν.Δ.
Οι θεματικές ενότητες που έχουν συζητηθεί εκτενώς στο πλαίσιο αυτών των πρώτων συσκέψεων αφορούν στα εθνικά θέματα και στην εξωτερική πολιτική, σε ζητήματα της επικαιρότητας, στη στρατηγική της Ν.Δ., αλλά και στο νέο αυτοδιοικητικό χάρτη που προτείνει η κυβέρνηση και τις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Οι συσκέψεις αυτές αναμένεται να συνεχιστούν, ενώ προγραμματίζονται για το αμέσως επόμενο διάστημα και συναντήσεις με τα μέλη του Μητρώου Στελεχών, καθώς και με τα πρώην μέλη της Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.