Απώλειες για τη Wall με «οδηγό» τις τηλεπικοινωνίες - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Απώλειες για τη Wall με «οδηγό» τις τηλεπικοινωνίες

Στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων, η McDonald's κατέγραψε άνοδο 4,1% μετά τα καλύτερα των αναμενόμενων έσοδα

Διέγραψαν τα πρωινά κέρδη οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street τη Δευτέρα, με τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών να καταγράφει τη μεγαλύτερη πτώση.

Ο Dow Jones υποχώρησε κατά 0,61% στις 24.163 μονάδες, με τις τηλεπικοινωνίες να καταγράφουν απώλειες 2%, καθώς τα νέα για την εξαγορά της Sprint από την T-Mobile έναντι 26 δισ. δολαρίων, πυροδότησαν αρχικά την άνοδο, ωστόσο οι αναλυτές είναι επιφυλακτικοί για το κατά πόσο οι δύο εταιρείες θα λάβουν την έγκριση των ομοσπονδιακών Αρχών.

Ο S&P 500 υποχώρησε κατά 0,82% στις 2.648 μονάδες, με τη Boeing να καταγράφει τη μεγαλύτερη πτώση. Απώλειες 0,75% στις 7.066 μονάδες για τον Nasdaq, με «οδηγό» τη Microsoft (-2,4%).

Στο «μέτωπο» των deals, η εταιρεία logistics Prologis εξαγοράζει την DCT Industrial Trust έναντι 8,4 δισ. δολάριων, ενώ η Marriott Vacations εξαγοράζει την αντίπαλη ILG έναντι 4,7 δισ. δολαρίων. Η Marathon Petroleum εξαγοράζει την Andeavor έναντι 23 δισ. δολ.

Στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων, η McDonald's κατέγραψε άνοδο 4,1% μετά τα καλύτερα των αναμενόμενων έσοδα. Καλύτερα των αναμενόμενων κέρδη και για την Allergan.

Στα μακροοικονομικά στοιχεία, οι καταναλωτικές δαπάνες κατέγραψαν τη μεγαλύτερη ετήσια άνοδο από τον Φεβρουάριο του 2017.

Η απόδοση του αμερικανικού 20ετούς υποχώρησε σε νέο χαμηλό από τις 20 Απριλίου, ενώ η απόδοση του 2ετούς ομολόγου διαμορφώθηκε στο 2,5%.


Πηγή: Newmoney.gr
Από το Blogger.