Ελληνικής καταγωγής ο 17χρονος μακελάρης του Τέξας - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Ελληνικής καταγωγής ο 17χρονος μακελάρης του Τέξας


Στη δημοσιότητα έδωσε το αμερικανικό δίκτυο CBS Νews το όνομα του μακελάρη του Τέξας, ο οποίος, όπως υποδεικνύει το όνομά του, είναι ελληνικής καταγωγής.

Πρόκειται για τον 17χρονο Δημήτρη Παγουρτζή, που φέρεται να ήταν μαθητής του λυκείου Σάντα Φε, και ο οποίος έστρεψε όπλο κατά συμμαθητών και δασκάλων. 
Ο απολογισμός είναι δραματικός… Σύμφωνα με τον σερίφη της περιοχής, «οκτώ έως 10 άτομα σκοτώθηκαν» ενώ υπάρχουν και τραυματίες. Οι περισσότεροι από τους νεκρούς είναι, κατά τον σερίφη, μαθητές του λυκείου. 
Μάλιστα, λίγες ώρες μετά το μακελειό έγινε γνωστό ότι οι Αρχές εντόπισαν εκρηκτικούς μηχανισμούς, τοποθετημένους περιμετρικά γύρω από το λύκειο
Το CNNi μεταδίδει ότι ο δράστης συνελήφθη ενώ έχει προσαχθεί και ένα δεύτερο άτομο, για πιθανή εμπλοκή στο αιματηρό περιστατικό.
Στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter του γραφείου του σερίφη της κομητείας Χάρις γινόταν λόγος για ένα «περιστατικό με πολλά θύματα» και διευκρινιζόταν ότι «οι τραυματίες λαμβάνουν τις πρώτες βοήθειες».
Αναφέρθηκε ακόμη ότι ένας αστυνομικός τραυματίστηκε, όμως προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί η σοβαρότητα των τραυμάτων του.
Το Σάντα Φε βρίσκεται στο νοτιοανατολικό Χιούστον.

«Έκπληξη!»

Οι περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων σοκάρουν ακόμη και τους πιο ψύχραιμους… Σύμφωνα με αμερικανικά δίκτυα, ο δράστης φώναξε «έκπληξη!» πριν αρχίσει να πυροβολεί αδιακρίτως.
Η 14χρονη Angelica Martinez, δήλωσε στο CNNi ότι εκείνη οι συμμαθητές της εκκένωσαν το σχολείο μόλις άκουσαν τον συναγερμό της ασφάλειας.
«Στεκόμασταν όλοι έξω από το σχολείο και ούτε πέντε λεπτά αργότερα αρχίσαμε να ακούμε τους πυροβολισμούς» είπε η μαθήτρια, και συμπλήρωσε: «Τότε άρχισαν όλοι να τρέχουν, παρά τις εντολές των καθηγητών που μας έλεγαν να μην φύγουμε, εμείς αρχίσαμε να τρέχουμε…
Από το Blogger.