Σοκάρει στην απολογία της η 19χρονη «Μήδεια» της Πετρούπολης Λυτρώθηκα όταν σκότωσα το μωρό μου - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Σοκάρει στην απολογία της η 19χρονη «Μήδεια» της Πετρούπολης Λυτρώθηκα όταν σκότωσα το μωρό μου



❱❱ Σοκάρει στην απολογία της η 19χρονη «Μήδεια» της Πετρούπολης! «Ξεφτίλισα την οικογένειά μου και αιτία ήταν αυτό το πλάσμα»
Από την
Ντέμη Ντάβαρη


Αποστροφή για το ίδιο της το σπλάχνο, που έφερε στη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο και στη συνέχεια «ξεφορτώθηκε», ομολόγησε πως ένιωθε η 19χρονη «Μήδεια» της Πετρούπολης, που θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή.
Ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν αν η νεαρή κατηγορούμενη έπρεπε να κριθεί προφυλακιστέα και το δίλημμα θα λύσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο με απόφασή του τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, τον δρόμο για τη φυλακή πήρε η 54χρονη μητέρα της, που πέταξε το αδικοχαμένο νεογνό σε κάδο σκουπιδιών.
Στην απολογία της, που έμοιαζε με γροθιά στο στομάχι, η 19χρονη περιέγραψε την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τα φρικτά συναισθήματα που την κατέκλυσαν μόλις πήρε στα χέρια της το αγοράκι που γέννησε μόνη της στο μπάνιο του σπιτιού της.
«Ξαφνικά όλα μαύρισαν, νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω. Αισθάνθηκα ότι το παιδί μου απειλεί τη ζωή μου από εδώ και πέρα, αισθάνθηκα νοσηρή αποστροφή για εκείνο - μου ήταν ανεξέλεγκτο! Νοσηρές ενοχές, σαν να έκανα το χειρότερο κακό στον κόσμο και ότι ξεφτίλισα τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Και αιτία ήταν αυτό το πλάσμα!» αναφέρει κυνικά στην απολογία της, σύμφωνα με πληροφορίες.
«Ζητώ συγγνώμη μόνο από τον Θεό και όχι από τους συνανθρώπους μου. Σε αυτόν που μου έκανε αυτό το δώρο και εγώ μόλις το έπιασα στα χέρια μου αρρώστησε το μυαλό μου, αντί να αισθανθώ τη θέρμη της μητρότητας» συνέχισε η 19χρονη, προσθέτοντας ότι βίωσε «το σκοτεινότερο συναίσθημα που διαθέτει η ψυχή του ανθρώπου. Οταν μάλιστα το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή, εκείνη φέρεται να παραδέχθηκε ότι ένιωσε ανακουφισμένη! 
«Εφυγε το μυαλό μου»
«Ημουν βυθισμένη στην παράνοια -το μυαλό μου “έφυγε”-, δεν με ενδιέφερε τίποτα πια, αισθανόμουν ότι λυτρώθηκα όπως και να έχει» παραδέχτηκε, ενώ επιχείρησε να απαλλάξει από τις ευθύνες τη μητέρα της, υποστηρίζοντας ότι από τον θάνατο του πατέρα της και μετά η 54χρονη πάσχει από κατάθλιψη, δεν βγαίνει από το σπίτι και αδυνατεί να αντεπεξέλθει στην καθημερινότητα.
«Φώναξα τη μητέρα μου επιτακτικά και της είπα να μου φέρει μια σακούλα. Ημουν ακόμη στο μπάνιο. Της είπα να το πετάξει και το έκανε. Καμία άλλη εμπλοκή δεν είχε στη διαδικασία. Ο,τι έγινε έγινε από τα δικά μου χέρια! Δεν μπορώ να ανακαλέσω καθαρά το πώς. Ισως με το κορδόνι, ίσως και με τα χέρια μου» είπε αναφερόμενη στα τραγικά περιστατικά.
Περιγράφοντας το δύσκολο παρελθόν της, η 19χρονη ισχυρίστηκε ότι στιγματίστηκε από τον θάνατο του πατέρα της, ενώ οι εφήμερες σεξουαλικές σχέσεις τις οποίες έκανε ανακούφιζαν τη μηδενική αυτοεκτίμησή της.
«Ημουν παντελώς αδύναμη να διαχειριστώ το απρόβλεπτο και βίαιο περιστατικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια μου, από τη μία πλευρά η κόρη μου εν αγνοία μου να έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί στο μπάνιο της οικίας μας και από την άλλη πλευρά να αντικρίζω ένα νεκρό νεογνό...» υποστήριξε στην απολογία της η μητέρα της 19χρονης, που πρόσθεσε ότι προσπάθησε να την… ηρεμήσει, «αναλαμβάνοντας ως αφοσιωμένη μητέρα να διεκπεραιώσει ένα μέρος του ειδεχθούς έργου που νοσηρά και ακουσίως εκτελούσε»!



Από το Blogger.