Λονδίνο: Σε ισόβια ο δολοφόνος της 22χρονης Ελληνορωσίδας - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Λονδίνο: Σε ισόβια ο δολοφόνος της 22χρονης Ελληνορωσίδας


Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε το έγκλημά του, ενώπιον δικαστηρίου, την Πέμπτη.
Σύμφωνα με τα βρετανικά δίκτυα, ο Κασίμ Λούις ο οποίος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για σεξουαλικές παραβάσεις, ομολόγησε πως σκότωσε την νεαρή και εγκατέλειψε το πτώμα της στο πάρκο Finsbury.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο Λούις χτύπησε την Tudos στο κεφάλι με ένα μπουκάλι και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε με το σπασμένο μπουκάλι στον λαιμό, στην κοιλιά καθώς και στους καρπούς. Φέρεται πως κατά την επίθεση, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ αφού μετά τη δολοφονία της Iuliana, της αφαίρεσε την κάρτα αναλήψεων και τη χρησιμοποίησε για να τραβήξει χρήματα από τον λογαριασμό της.
Κατά τον εισαγγελέα, τα κίνητρα του 31χρονου ήταν σεξουαλικά και σαδιστικά. Την ίδια στιγμή ωστόσο, δεν υπάρχουν στοιχεία ότι το θύμα είχε δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση.
Όπως αναφέρει το χρονικό, η 22χρονη εθεάθη για τελευταία φορά την Παραμονή των Χριστουγέννων στην οδό Camden στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα), μετά από μία έξοδο με τους φίλους της. Η κοπέλα τους ανέφερε ότι ήθελε να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι της στο Finsbury Park και ότι θα τους έβλεπε αργότερα, σε άλλο σπίτι, στο Ένφιλντ.
Έκτοτε, η νεαρή αγνοούνταν. Τρεις μέρες αργότερα, στις 27 Δεκεμβρίου, η Iuliana βρέθηκε νεκρή στο πάρκο Finsbury, κοντά στο σπίτι της, στο βόρειο Λονδίνο.
Από το Blogger.