Τραγική αποκάλυψη: Γιο και αδελφό έχει χάσει σε τροχαία ο οδηγός νταλίκας που προκάλεσε το δυστύχημα στον Κηφισό

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ζωής του 64χρονου οδηγού νταλίκας που έμελλε να σκορπίσει τον θάνατο νωρίς σήμερα το πρωί στον Κηφισό.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ο οδηγός νταλίκας έχει βιώσει δύο σοβαρά τροχαία στην οικογένειά του από τα οποία μάλιστα έχασε δύο από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του. Πρώτα σκοτώνεται το ένα από τα τρία αδέλφια του. Η απώλεια δεν ξεπεράστηκε ,όμως συνήθισε να ζει με αυτή. Κάποια χρόνια αργότερα όμως ακόμα ένα συνταρακτικό τροχαίο θα συγκλονίσει τη ζωή του. Ο 64χρονος επαγγελματίας οδηγός νταλίκας χάνει και τον γιο του σε τροχαίο.
«Είναι οικογενειάρχης, έχει παιδιά, μάλιστα έχει χάσει το ένα του παιδί σε αυτοκινητιστικό πριν οχτω χρόνια περίπου. Έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του. Έχει χάσει και τον αδελφό του σε τροχαίο πριν πολλά χρόνια. Αν είχε πιει δεν τον ξέρω αλλά σίγουρα δεν συνήθιζε να οδηγάει έχοντας πιει αλκοόλ, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Είναι από τους καλύτερους οδηγούς που γνωρίζω εγώ. Δεν έχω μιλήσει με την οικογένειά του, τώρα οι άνθρωποι περνούν δύσκολα», είπε στο protothema.gr συγγενικό του πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.