Η κομμωτική ιστορία του Μουντιάλ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Η κομμωτική ιστορία του Μουντιάλ

Τι θα ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο χωρίς τις ξυραφιές που χωρίζουν, διαφορετικά κάθε φορά, την κόμη του;

Σκέφτεται, άραγε, ο CR7 τι μπορεί να πάθει το μαλλί του όταν πέφτει στο έδαφος, όπως στην καμπάνια του ; Τι θα ήταν ο Λιονέλ Μέσι εάν δεν είχε πειραματιστεί και αυτός με τα μαλλιά του -και ποιος μπορεί να ξεχάσει την «ξανθή» του περίοδο; Τι θα ήταν γενικώς το ποδόσφαιρο εάν δεν υπήρχαν κουρέματα που έγραψαν και γράφουν ιστορία; Ο τολμηρός εστέτ Μπέκαμ αλλά και ο «θάμνος» Βαλντεράμα, ο χίπης Μπράιτνερ αλλά και ο αεροδυναμικός Χιγκίτα, ο Μπαλοτέλι με την μοϊκάνα και ο «Σαμουράι» Ιμπραχίμοβιτς, ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο με την φράντζα-σκουπάκι, ο Ρομπέρτο Μπάτζο με την περιβόητη αλογοουρά, οι φωσφοριζέ εμπνεύσεις του Σισέ και η απολύτως απρόβλεπτη ψυχεδέλεια στο κεφάλι του Πογκμπά -όλα τα προηγούμενα αποδεικνύουν ότι ποδόσφαιρο και φροντίδα των μαλλιών δεν παίζουν απλώς στο ίδιο γήπεδο. Παίζουν στην ίδια ομάδα. Κάθε σταρ και η ιδιαίτερη κουπ του, κάθε μεγάλος παίκτης οφείλει να αφήνει και το προσωπικό κομμωτικό του αποτύπωμα. Βέβαια, ίσως κάποιοι να το παρακάνουν -και σίγουρα τα φυστικί κοτσιδάκια του Ταρίμπο Γουέστ δεν θα φύγουν ποτέ από τον κατάλογο με τα πιο παράδοξα κουρέματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

 Σε λίγο καιρό έχουμε Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου -αλλά και κομμωτήριο, γιατί ούτε το ξεχωριστό στιλ ούτε η εκκεντρικότητα έβλαψε ποτέ έναν άντρα που μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει. Και βέβαια να «κουρδίσει» τους αντιπάλους του. Διότι αλλιώς είναι να κάνεις τρελές προσποιήσεις, να ζαλίζεις την άμυνα και να σκοράρεις σαν ένας απλός στράικερ και αλλιώς σαν να μοντέλο από κατάλογο προχωρημένων αντρικών κομμώσεων. Ένα γκολ πχ από τον Φελαϊνί τυπικά είναι απλώς ένα γκολ από έναν σπουδαίο παίκτη. Δεν θα μετρήσει για δύο ούτε θα δώσει περισσότερους βαθμούς στην ομάδα του. Στην πραγματικότητα όμως είναι ένα γκολ που πετυχαίνει ίσως η πιο διάσημη αφάνα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σήμερα. Το μαλλί του είναι η υπογραφή του.

Το  δεν συνδέεται τυχαία με τους σταρ του ποδοσφαίρου. Το Νο.1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο, στηρίζει την ανδρική γνώμη. Όχι μόνο στα περί... μπάλας, αλλά σε όλους τους τομείς. Το UltrexMen προκαλεί κάθε άνδρα να πει την άποψη του στο διαγωνισμό του στο Facebook με τίτλο: #ΜόνοΕσύΞέρεις. Φτιαγμένο για τις ανάγκες των ανδρικών μαλλιών, το  είναι καθημερινά στο πλευρό των ανδρών που έχουν άποψη και για το σαμπουάν τους, προσφέροντάς τους δυνατά και όμορφα μαλλιά.

Οι θρύλοι του Μουντιάλ δεν φτιάχνονται μόνο από τις αθλητικές τους ικανότητες. Οι πραγματικοί αστέρες είναι άνδρες με άποψη, ακούν μόνο τον εαυτό τους, που δεν σταματά να τους ψιθυρίζει #ΜόνοΕσύΞέρεις. Και είσαι μεγάλος παίκτης. Με ή χωρίς φλούο μπούκλες.

via GIPHY

via GIPHY
Από το Blogger.