Σε φρενίτιδα η Βρετανία για τον πριγκιπικό γάμο – Εξωφρενικό το κόστος - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Σε φρενίτιδα η Βρετανία για τον πριγκιπικό γάμο – Εξωφρενικό το κόστος

Αύριο, στις 12.00 τελείται ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ και ολόκληρη η Βρετανία ζει σε φρενίτιδα.
Στην εκκλησία καλεσμένοι είναι 600 άνθρωποι ενώ θα διοργανωθούν δύο δεξιώσεις. Η πρώτη στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου όπου οικοδέσποινα θα είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ και θα ακολουθήσει πάρτι σε στενότερο κύκλο για 200 καλεσμένους, όπου οικοδεσπότης θα είναι ο πρίγκιπας Κάρολος.
Ο γάμος θα κοστίσει περισσότερες από 500.000 λίρες χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος της ασφάλειας που αγγίζει το απίστευτο ποσό των 42,1 εκατ. δολαρίων! Συνολικά αναμένεται να κοστίσει 45 εκατ. δολάρια. Ο γάμος ου Χάρι με τη Μέγκαν είναι ακριβότερος αυτός του Ουίλιαμ με την Κέιτ ενώ θεωρείται από τους 10 ακριβότερους γάμους όλων των εποχών.
Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ η βασιλική οικογένεια θα πληρώσει για την τελετή, δηλαδή την εκκλησία, τα λουλούδια, τη μουσική και τη δεξίωση, ενώ η Μέγκαν θα πληρώσει για τα δύο νυφικά της φορέματα, αλλά την ασφάλεια θα την πληρώσει ο Βρετανός φορολογούμενος.
Αναλυτικά, το νυφικό αναμένεται να κοστίσει 135.600 δολάρια, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πόσο θα κοστίσει το δεύτερο νυφικό που σκοπεύει να φορέσει η μέλλουσα πριγκίπισσα. Επίσης, 57.000 ευρώ θα κοστίσει η γαμήλια τούρτα, τα ποτά 220.000 ευρώ, η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση 195.000 ευρώ, η μουσική 343.000 ευρώ και οι τρομπέτες που θα αναγγελθεί το χαρμόσυνο νέο 103.000 ευρώ. Τα λουλούδια εκτιμάται ότι θα κοστίσουν 126.000 ευρώ ενώ το τσάι και τα λουκανικοπιτάκια που θα προσφερθούν στους 2.600 καλεσμένους που θα βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του κάστρου θα κοστίσουν περίπου 29.000 ευρώ.
Περίπου 2.640 άτομα έχουν προσκληθεί στο πάρκο του πύργου του Ουίνδσορ για να παρευρεθούν κατά την άφιξη των μελλονύμφων και την αποχώρηση των νεονύμφων για βόλτα με την άμαξα στη βρετανική πρωτεύουσα. Φρενίτιδα επικρατεί ανάμεσα στους φιλοβασιλικούς που επιζητούν μία θέση κοντά στα κιγκλιδώματα ώστε να έχουν καλή θέα στο πριγκιπικό ζεύγος.
Από το Blogger.