Σοκ στην Τουρκία από την δήλωση του αντιπροέδρου του ΜΗΡ: «Χτυπήστε Γκρίζοι Λύκοι μου» - «Φωτιά» στις τουρκικές εκλογές - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Σοκ στην Τουρκία από την δήλωση του αντιπροέδρου του ΜΗΡ: «Χτυπήστε Γκρίζοι Λύκοι μου» - «Φωτιά» στις τουρκικές εκλογές


Σοκ έχει προκληθεί στην Τουρκία, από τη δολοφονική επίθεση Γκρίζων Λύκων πριν από δύο μέρες σε οπαδούς της Μεράλ Ακσενέρ δίνοντας διαστάσεις εκλογικής ανωμαλίας στις επερχόμενες τουρκικές προεδρικές εκλογές και ακόμα περισσότερο από την δήλωση του αντιπροέδρου του ΜΗΡ ο οποίος του «ευλόγησε» για την ενέργεια αυτή και τους ζήτησε αν την επαναλάβουν!

Συγκεκριμένα, μέλη του εθνικιστικού κόμματος MHP, του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πραγματοποιούσαν προεκλογική συγκέντρωση κοντά στα γραφεία του Iyi Partisi, της Μεράλ Ακσενέρ, επιτέθηκαν με μαχαίρι, εναντίον μελών του αντίπαλου κόμματος, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν οκτώ από αυτούς.

Η αντίδραση από τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αλλά και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ήταν μηδενική, δείχνοντας εμφανή ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές, όμως ο Μπιλάλ Αϊντίν, αντιπρόεδρος του MHP, ανέβασε ένα tweet που έχει εξοργίσει την αντιπολίτευση αλλά και απλούς πολίτες.
 «Χτυπήστε Λύκοι μου.. Χτυπήστε την αλεπού! Χτυπήστε, γλιτώστε την Τουρκία!..», γράφει ο Μπιλάλ Αϊντίν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δείχνοντας ποιοι είναι πραγματικά οι «Γκρίζοι Λύκοι»

Aξίζει να σημειωθεί ότι η Ακσενέρ προέρχεται από τα «σπλάχνα» του ΜΗΡ και αποσχίσθηκε από αυτό δημιουργώντας το δικό της κόμμα.

Ένα κόμμα το οποίο «ψωνίζει» από την ίδια εκλογική πελατεία.

Για πολλούς αναλυτές η Ακσενέρ είναι η βασική αιτία που ο Ρ.Τ.Ερντογάν δεν καταφέρνει να πιάσει το όριο του 50% και κινδυνεύει μάλιστα να χάσει τις προεδρικές εκλογές  εάν τελικά η αντιπολίτευση κατεβάσει κοινό υποψήφιο με βάση πάντα τις δημοσκοπήσεις.

Από το Blogger.