Στα μαλακά η εξαδέλφη του Πολάκη για τον θάνατο της Μελίνας - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Στα μαλακά η εξαδέλφη του Πολάκη για τον θάνατο της Μελίνας


❱❱ «Ποινές «χάδι», με στέρηση μισθού για έξι μήνες και στέρηση εργασιακής εξέλιξης για δύο χρόνια, επέβαλε το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΔΥΠΕ Κρήτης στην αναισθησιολόγο εξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Νεκταρία Πολάκη...
... για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασχάκη κατά τη διάρκεια επέμβασης για κρεατάκια, στις 29 Δεκεμβρίου του 2015, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Και αυτό ενώ το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας Πρόνοιας, που επίσης ερεύνησε την υπόθεση, διαπίστωσε βαριά ιατρική αμέλεια στη διαχείριση του περιστατικού!
Το πόρισμα του ΣΕΥΠ κατέθεσε τον περασμένο Φεβρουάριο στη Βουλή ο Αδωνις Γεωργιάδης, σε μια θυελλώδη συζήτηση για το σκάνδαλο Novartis, και είχε καταγγείλει ότι το έκρυβαν επιμελώς για μήνες. Υπενθυμίζεται ότι η Νεκταρία Πολάκη απολογήθηκε για την υπόθεση του θανάτου της 4χρονης ενώπιον των μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΔΥΠΕ Κρήτης στις 23 Απριλίου, μετά την αναβολή της προηγούμενης συνεδρίασης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ», στο πόρισμα του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΔΥΠΕ Κρήτης αναφέρεται και η ποινή στέρησης μισθού για πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα που επιβλήθηκε στη διευθύντρια της Αναισθησιολογικής Κλινικής Ρεγγίνα Ρουχωτά.
Την ημέρα του τραγικού συμβάντος ήταν σε άδεια, αλλά πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λόγω του έκτακτου περιστατικού με το παιδάκι, όμως δεν πρόλαβε να συμμετάσχει εξαρχής στη διαχείρισή του.

πηγη espressonews
Από το Blogger.