Στον τελικό της Eurovision η Κύπρος έμεινες εκτός η Ελλάδα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Στον τελικό της Eurovision η Κύπρος έμεινες εκτός η Ελλάδα

Με το «Όνειρό της» για σύμμαχο, η Γιάννα Τερζή αν και κατάφερε να ξεχωρίσει στη σκηνή της Eurovision, στον Α’ Ημιτελικό δεν κατάφερε να πάρει όμως το πολυπόθητο εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της 12ης Μαΐου.
Το βράδυ της Τρίτης, στις 22.00, η ΕΡΤ1 μετέδωσε την πρώτη φάση του 63ου πανευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού, που έχει σύνθημα «All Aboard» και διεξάγεται στη Λισαβόνα με κεντρικές παρουσιάστριες τις Kαταρίνα Φουρτάδο, Σίλβια Αλμπέρτο και Ντανιέλα Ρούα.
Στο stage της Altice Arena έλαμψε όμως και η Ελένη Φουρέιρα, που εκπροσωπεί την Κύπρο. Η εκρηκτική τραγουδίστρια ξεσήκωσε το στάδιο με το κομμάτι «Fuego» και έβαλε φωτιά, περνώντας στον τελικό. Η σόουγουμαν, που θεωρείται ένα από τα φαβορί της φετινής Eurovision, εντυπωσίασε με τη σκηνική της παρουσία και έδωσε μία πρόγευση του τι θα δει το κοινό και οι φανατικοί του θεσμού το ερχόμενο Σάββατο.

ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Α’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

01. Ιρλανδία
02. Φινλανδία
03. Αλβανία
04. Βουλγαρία
05. Τσεχία
06. Ισραήλ
07. Λιθουανία
08. Κύπρος
09. Εσθονία
10. Αυστρία

Δείτε με αντίστροφή σειρά πως εμφανίστηκαν οι χώρες στον πρώτο ημιτελικό:

Το ‘πε και το ‘κανε η Ελένη Φουρέιρα και έβαλε τελικά… φωτιά στην Eurovision. Με περπάτημα και λίκνισμα γαζέλας και με το πιο σέξι χορευτικό του ημιτελικού, η εκπρόσωπος της Κύπρου ξεσήκωσε το κοινό και επιβεβαίωσε πως είναι το απόλυτο φαβορί για φέτος.
Με το τέλος της εμφάνισής της, το στάδιο σύστηκε από χειροκροτήματα και επιφωνήματα θαυμασμού, ενώ η τραγουδίστρια ευχαρίστησε στα ελληνικά το κοινό. Η Ελένη Φουρέιρα αναμφίβολα έκλεψε τις εντυπώσεις. Στη σκηνή, την Ελένη πλαισίωναν τέσσερα ακόμα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Lovisa Bengtsson, Marlene Lindahl (φωνή και χορός) Teddy Sky (φωνητικά). Το ρούχο που φόρεσε η τραγουδίστρια αποτελεί δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου.
Η Ελένη κατάφερε όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στη Λισαβόνα να κερδίσει τους φανς του διαγωνισμού. Τα προγνωστικά στην αρχή την έδιναν σε χαμηλή θέση, η τραγουδίστρια όμως κατάφερε να τα ανατρέψει όλα με την εμφάνισή της επί σκηνής.

Από το Blogger.