Οι ΗΠΑ παραδίδουν το πρώτο F-35 στην Τουρκία στις 21 Ιουνίου γράφει η ΧΟΥΡΙΕΤ! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Οι ΗΠΑ παραδίδουν το πρώτο F-35 στην Τουρκία στις 21 Ιουνίου γράφει η ΧΟΥΡΙΕΤ!


Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παραδώσουν το πρώτο F-35 στην Τουρκία στις 21 Ιουνίου, παρά τις προσπάθειες του αμερικανικού Κογκρέσου να εμποδίσει την προμήθεια στην τουρκική κυβέρνηση, γράφει η ΧΟΥΡΙΕΤ!
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα  η παράδοση του πρώτου από τα 30 F-35 θα γίνει στις 21 Ιουνίου σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ
Όπως σημειώνει “οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (TSK), οι οποίες αποτελούν μέρος του προγράμματος JSF του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, μαζί με αρκετούς εξέχοντες συμμάχους του ΝΑΤΟ συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας και των Κάτω Χωρών, σκοπεύουν να αναβαθμίσουν τον στόλο  των αεροπορικών δυνάμεων με 100 αεροσκάφη F-35 που θα παράγονται από κοινού . Το πρώτο πακέτο, αφορά στην παράδοση 30 F-35 μαχητών…
Οι πιλότοι της τουρκικής αεροπορίας  θα έχουν  εκπαίδευση στην έδρα της παραγωγού εταιρείας του F-35,την  Lockheed Martin, πριν τα αεροσκάφη μεταφερθούν στην Τουρκία αργότερα φέτος. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν επίσης ότι βρίσκονται σε εξέλιξη ρυθμίσεις σχετικά με τις στρατιωτικές βάσεις στην Τουρκία όπου θα αναπτυχθούν τα F-35”.
Και συνεχίζει το δημοσίευμα:
“Η παράδοση του πρώτου F-35 θα λάβει χώρα σε μια εποχή που αρκετοί Αμερικανοί γερουσιαστές  παροτρύνουν την αμερικανική κυβέρνηση να αναστείλει την προμήθεια αυτών των αεροσκαφών στην Τουρκία λόγω της απόφασης της τελευταίας να αναβαθμίσει τα συστήματα αεράμυνας με τα ρωσικά S -400”.
Από το Blogger.