Mαλλιά κουβάρια έγιναν στην εκπομπή τής Φαίης Σκορδά - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Mαλλιά κουβάρια έγιναν στην εκπομπή τής Φαίης Σκορδά



Mαλλιά κουβάρια έγιναν οι συντελεστές τής εκπομπής Πρωινό (τής Φαίης Σκορδά), με αφορμή δήλωση καταδίκης των ριάλιτι που μεταδίδουν σήμερα οι τηλεοπτικοί σταθμοί από τον Κώστα Αρζόγλου. «Εγώ μεγάλωσα με την Κατίνα Παξινού, τα παιδιά αυτά με ποια μεγάλωσαν;» είχε αναρωτηθεί ο γνωστός ηθοποιός.


Ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε πως εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν τέτοια προγράμματα, αλλά μόνο ωραία ελληνική τηλεόραση. «Τότε υπήρχε μόνο καλή τηλεόραση. Μερικές φορές νομίζω ότι είμαι βλάκας, ότι προσπαθώ να εξηγήσω το ανεξήγητο», είπε.
Ο Θέμης Γεωργαντάς απάντησε: «Μη μας λες ότι τότε υπήρχε μόνο η Κατίνα Παξινού! Υπήρχε και η Μαρία Αλιφέρη με την Κραυγή των Λύκων. Μη μας τρελαίνεις ότι ήταν όλα Κατίνα Παξινού»!
Στον καβγά πήραν μέρος και οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής, κάτι που εκνεύρισε περισσότερο τον Άρη Καβατζίκη«Επειδή στο τέλος θα γίνουμε γραφικοί, άλλο είναι ηθοποιός σπουδαγμένος που έχει πτυχίο από μία σχολή και άλλο είναι όλα αυτά τα παιδιά που τρέχουν με τα μαγιό. Δεν θα το ξαναπώ, τέλος! Δεν πειράζει, να μεγαλώνουν οι νέες γενιές με τα σορτσάκια!», είπε.
Από το Blogger.