«Μου την έχουν στημένη, είπε ο 23χρονος φαντάρος προτού εξαφανιστεί ενώ επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

«Μου την έχουν στημένη, είπε ο 23χρονος φαντάρος προτού εξαφανιστεί ενώ επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος»

Από προσώπου γης εξαφανίστηκε ο 23χρονος φαντάρος Σαράντης Κολλιαδέλης, ενώ ήταν στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» με το οποίο ταξίδευε από τη Χίο για τον Πειραιά, ενώ για την εξαφάνισή του έχει εκδοθεί και Silver Alert.


Από χθες, άνδρες του Λιμενικού, ερευνούν τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου για τον εντοπισμό 23χρονου επιβάτη τού επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Ρόδος». Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν τέσσερα πλωτά και ένα ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος.

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 προχθές το βράδυ και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί. Σύμφωνα με συνεπιβάτη του αγνοούμενου, ο 23χρονος εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στις 2:15, ενώ κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε.

Ο Τάκης (Σαράντος) που κατοικεί στη Χαλκίδα, υπηρετούσε στο νησί της Χίου και επέστρεφε στον Πειραιά με αναβολή.

Όπως ο ισχυρίστηκε ο φίλος του που ήταν μαζί του, έπεσε το βράδυ να κοιμηθεί και όταν ξύπνησε ο 23χρονος έλειπε.

Συγκλονιστική είναι και η ομολογία της συντρόφου του 23χρονου. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο αγαπημένος της, της τηλεφώνησε τα ξημερώματα και της εξομολογήθηκε ότι φοβάται για τη ζωή του και ότι κάποιος του την έχει «στημένη». Ο φίλος του, από την άλλη, ανέφερε πως ο 23χρονος φαντάρος, ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος τις τελευταίες ημέρες και φοβόταν ότι κάποιοι θα του έκαναν κακό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ρούχα του, ναι μεν βρέθηκαν, αλλά μέσα σε αυτά δεν βρέθηκε το πορτοφόλι και το κινητό του, ενώ το τελευταίο σήμα που εξέπεμψε το κινητό, ήταν σε σημείο μεταξύ Τήνου και Σύρου.


Από το Blogger.