Κρήτη: Στον εισαγγελέα 6 που έστειλαν στο νοσοκομείο τουρίστα -Επειδή «έβρισε την Κρήτη» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Κρήτη: Στον εισαγγελέα 6 που έστειλαν στο νοσοκομείο τουρίστα -Επειδή «έβρισε την Κρήτη»


Εξι νεαροί, ανάμεσά τους μια κοπέλα, που συνελήφθησαν για επίθεση σε 50χρονο Σκωτσέζο τουρίστα στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης, αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.
Ο άτυχος άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο, καθώς κατά την επίθεση που δέχθηκε έπεσε και χτύπησε το πρόσωπό του στο πεζοδρόμιο.
Οι δράστες κατηγορούνται ότι άρπαξαν και το πορτοφόλι του θύματος, προκειμένου να «τιμωρήσουν» τον 50χρονο, επειδή τους μετέφεραν ότι είχε «βρίσει την Κρήτη», σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.
Ο 50χρονος έτρωγε με φίλο του- που επίσης κάνει διακοπές με την οικογένειά του στον Αγ. Νικόλαο- σε εστιατόριο. Εκεί προκλήθηκε παρεξήγηση με νεαρό που καθόταν σε διπλανό τραπέζι, αλλά το θέμα έληξε άμεσα.
Ομως, ο νεαρός αποχώρησε και φέρεται να είπε σε γνωστούς του ότι ο 50χρονος έβρισε την Κρήτη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα. Οταν ο Σκωτσέζος και ο φίλος του επέστρεψαν με ταξί στο ξενοδοχείο τους, τους ακολούθησαν οι 6 νεαροί με μηχανάκια.
Εξω από το ξενοδοχείο, ένας από την ομάδα πλησίασε τον 50χρονο και του έριξε μπουνιά, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο πεζοδρόμιο, με συνέπεια να τραυματιστεί.
Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τους εμπλεκόμενους από μαρτυρίες και κάμερες ασφαλείας. Από την πλευρά των συλληφθέντων υπάρχει άρνηση ως προς το αδίκημα της ληστείας.


Από το Blogger.