Απίστευτο: Τη βίασαν και πίστεψαν ότι την σκότωσαν – Έζησε και τους εκδικήθηκε - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Απίστευτο: Τη βίασαν και πίστεψαν ότι την σκότωσαν – Έζησε και τους εκδικήθηκε

Τον γύρο του κόσμου κάνει η ιστορία της Βασίλισα Κομάροβα, Βρετανίδας ρωσικής καταγωγής την οποία βίασαν και εγκατέλειψαν θεωρώντας την νεκρή τρεις άνδρες οπλισμένοι με ματσέτες στη Βολιβία

Η ιστορία της Βασίλισα Κομάροβα θα μπορούσε να είναι βγαλμένη από ταινία θρίλερ. Δεν είναι όμως. Ο εφιάλτης για την 37χρονη Βρετανίδα καλλονή ήταν πέρα για πέρα αληθινός και τον έζησε πριν έναν ένα χρόνο κατά τη διάρκεια road trip που έκανε με μηχανή στη Βολιβία.

«Φοβάμαι πως ποτέ δε θα το ξεχάσω. Είναι πια γραμμένο στη μνήμη μου» δήλωσε η Komarova η οποία κατάγεται από τη Μόσχα αλλά στα 20 της πήρε τη βρετανική υπηκοότητα μετακομίζοντας στο Λονδίνο.
«Περνούσα τον καιρό μου κάνοντας βόλτες με βάρκες και βγάζοντας φωτογραφίες σε ένα ποτάμι κοντά στη Santa Rosa. Ήταν όμορφα σαν σαφάρι, και η οικογένεια ενός ατόμου που με πήγε βόλτα με βάρκα μου πρότεινε να κατασκηνώσω σε εκείνη την περιοχή. Άφησα τη σκηνή μου να βγάλω μια φωτογραφία και αυτοί οι άνδρες που έμοιαζαν με ψαράδες μου είπαν να πάω μαζί τους. Απάντησα ότι δε θέλω και έκοψα η συζήτηση επειδή άρχισα να ανησυχώ, επιστρέφοντας στη σκηνή μου. Ξύπνησα με τον ήχο κάποιου που προσπαθούσε να μετακινήσει τη μηχανή μου η οποία ήταν από την πλευρά της σκηνή μου. Τότε είδα τη σκιά ενός ατόμου με ματσέτα στα χέρια. Τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα. Με τράβηξαν έξω από τη σκηνή».
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilisa Komarova (@mythousandsmiles) στις

Ευτυχώς οι δράστες δεν κατέστρεψαν το laptop της που ήταν κρυμμένο κάτω από το sleeping bag της και έτσι κατάφερε να επικοινωνήσει με κάποιον στη Ρωσική πρεσβεία.
Για ένα χρόνο εργάστηκε ως personal trainer στη Βολιβία ώστε να μπορέσει να παραμείνει στη χώρα και να δει τους δράστες να τιμωρούνται παραδειγματικά.
Μετά την εμπειρία της, η 37χρονη Κομάροβα όχι μόνο δεν το βάζει κάτω αλλά σκέφτεται να συνεχίσει το ταξίδι της από το Περού με προορισμό την Αλάσκα.
«Είναι το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου και δεν πρόκειται να το χαλάσω εξαιτίας τριών ανδρών. Δεν το αξίζουν» είπε.
last month was a roller coster which made me to desire to leave for a bit the civil world. I found an oldy which grew up in a small community in the deeps of Bolivian #jungle, who knows well the #healing properties of the #plants and could enlighten me on their secrets. So we went off to do our #survival adventure. And #adventure it was! On this photo I am drinking the #water of #UñaDeGato for the first time - a giant #liana which has a great content of water in her trunk and a meter or so may be enough to fill in a small bottle. The water has numerous healing properties including calming down #arthritis and cancer (not like I have any, but good for the prophylactic). And more so it’s just delicious after a couple hours walk through the lash #forest where you literally have to cut your way through.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilisa Komarova (@mythousandsmiles) στις

Οι τρεις δράστες καταδικάστηκαν στο δικαστήριο του San Borja μετά από διήμερη δίκη.
Ο Gongora καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλακή για βιασμό και 10 χρόνια για ένοπλη ληστεία. Ο Yumacale καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή για βιασμό και ληστεία και ο Bazan σε 7,5 χρόνια για συνέργεια σε βιασμό.
Από το Blogger.