Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: Με ενόχλησε όταν είδα τη φωτογραφία του μπαμπά μου [βίντεο] - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: Με ενόχλησε όταν είδα τη φωτογραφία του μπαμπά μου [βίντεο]

Τα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τη σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη ανάγκασαν το ζεύγος αλλά και άτομα του περιβάλλοντος τους να μιλήσουν και να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου είπε την άποψη της για πολλά στο Happy Day.

Η κόρη του Αλέξανδρου και της Ζωής Λάσκαρη μίλησε αρχικά για το πως αντιμετωπίζει τώρα την απώλεια της μαμάς της, αρκετούς μήνες μετά, αλλά και το ότι φαίνεται να χώρισε οριστικά από τον σύντροφο της.
«Ζορίζομαι τον τελευταίο καιρό με το θέμα της μαμάς πιο πολύ. Γενικά θέλω να είμαι πιο μόνη μου. Είμαι καλά. Έχω χωρίσει με τον Μάκη για τρίτη φορά. Τώρα έχει κλείσει ένας κύκλος. Είναι ο καιρός που κλείνουν κάποιοι κύκλοι. »

Τα πιο σημαντικά ήταν αυτά που αφορούσαν το μπαμπά της και τη Νατάσα. Αρχικά, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου είπε την άποψη της για το Μαριχουάνα Stop, τη θεατρική παράσταση του Γιώργου Βάλαρη.

Υποστήριξε ότι η επιλογή της Κωνσταντίνας Κομματά είναι η καλύτερη δυνατή μιας και πρόκειται για ένα φρέσκο πρόσωπο, αποκάλυψε ότι ο Βάλαρης δεν τους προσέγγισε για να τους ρωτήσει, αλλά έκανε πρόταση στην Καλογρίδη, παρά το ότι το είχε αρνηθεί σε συνέντευξη του πριν λίγες μέρες.
Όσο για τον γάμο με την Καλογρίδη που ακούγεται απάντησε: «Δεν ισχύει το δημοσίευμα ότι παντρεύεται ο πατέρας μου. Η Νατάσα είναι καλό παιδί, είναι εκκεντρική, είναι έξυπνη. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να συντονιστείς με κάποιον»
Τέλος, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου είχε να πει και το παράπονο της προς τον πατέρα της. «Όταν είδα τη φωτογραφία του πατέρα μου με το μαγιό και την καρύδα στις Μαλδίβες με στεναχώρησε».
Από το Blogger.