ΝΔ: Επιχείρηση «εξαέρωσης» του Π.Καμμένου και των ΑΝΕΛ

Μια μεγάλη επιχείρηση «εξαέρωσης» του προέδρου των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ Π.Καμμένου έχει αποδυθεί η ΝΔ με βοήθειες και από άλλες πλευρές όπως ο Ε.Βενιζέλος, προκειμένου ο κυβερνητικός εταίρος να αποδομηθεί πλήρως και να χάσει κάθε πιθανότητα εισόδου στην Βουλή στις επόμενες εκλογές και να καταστραφεί έτσι εν τη γενέσει του το σχέδιο δημιουργίας ενός πολιτικού σχηματισμού δεξιότερα της ΝΔ.

Ενός σχηματισμού του οποίου θα μπορούσε να ηγηθεί ο Π.Καμμένος κάτι στο οποίο είχε αναφερθεί και παλαιότερα και το pronews.gr το οποίο και ο οποίος θα στοχεύει στην αδυναμία της ΝΔ να εκφράσει το δεξιό ακροατήριο.
Η επιχείρηση αυτή η οποία έχει και μακροπρόθεσμα σχεδιασμό την μη είσοδο στη Βουλή των ΑΝΕΛ ή ενός δεξιού κόμματος, αριστερότερα της ΧΑ και δεξιότερα της ΝΔ, όπου έχει διακριβωθεί ότι ο χώρος αυτός αποτελεί το 10% του εκλογικού σώματος, μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική κίνηση στην προεδρική εκλογή του 2020 με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους φίλιους σχηματισμούς να μην μπορούν να συγκεντρώσουν τους 121 βουλευτές και να μπλοκάρουν την προεδρική εκλογή, προκαλώντας έτσι εκλογές με απλή αναλογική, ελπίζοντας ότι θα παίξουν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στην πρόταση μομφής θα περιληφθεί και ο ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιάς ο οποίος θεωρείται πλέον εύκολος στόχος από τη ΝΔ.
Στην Αξιωματική Αντιπολίτευση θεωρούν ότι οι Αμερικανοί τον «κρατάνε» με παλιές ιστορίες που έχουν σχέση με το κομμουνιστικό του παρελθόν και τις πρότερες διαδρομές του σε χώρες του ανατολικού μπλοκ και την Ρωσία.
Σημειώνεται ότι οι σχέσεις Ν.Κοτζιά και Π.Καμμένου δεν είναι καλές απλά γιατί έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις σε διάφορα θέματα.
Σίγουρα ξεκινάει μια πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική περίοδος που η φράση «κτυπήματα κάτω από την μέση δεν επιτρέπονται» είναι απλά κενή για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.