Νέες τορπίλες μεγάλης εμβέλειας για τα ισραηλινά υποβρύχια - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Νέες τορπίλες μεγάλης εμβέλειας για τα ισραηλινά υποβρύχια


Το ισραηλινό Nαυτικό ολοκλήρωσε μια σειρά επιτυχών δοκιμών μιας νέας τορπίλης μεγάλης εμβέλειας που θα ενταχθεί σύντομα σε υπηρεσία.
Οι νέες τορπίλες θα εξοπλίσουν όλα τα ισραηλινά υποβρύχια. Σύμφωνα με την IDF οι νέες τορπίλες είναι πιο ακριβείς και μπορούν να πλήξουν στόχους από μεγαλύτερες αποστάσεις αποτελώντας ένα σημαντικό βήμα ενδυνάμωσης του Nαυτικού και της διατήρησης της ισραηλινής ναυτικής υπεροχής στην περιοχή.
Μιας και υπάρχει αυτή η στρατηγική συνεργασία με τους Ισραηλινούς από τη μία και η διαδικασία απόκτησης τορπιλών και από το δικό μας Πολεμικό Ναυτικό, αναρωτιόμαστε εάν κανείς ασχολήθηκε να μάθει κάτι περισσότερο από τα ελάχιστα που δημοσιοποιούνται για τη νέα τορπίλη των Ισραηλινών.
Δεν είναι μυστικό ότι χρησιμοποιούν ό,τι καλύτερο υπάρχει. Δεν είναι απαραίτητο να είναι διαθέσιμη προς εξαγωγή, όμως θα άξιζε τον κόπο τουλάχιστν να ρωτήσουμε και να ξέρουμε μερικά πράγματα παραπάνω. Εξάλλου, όπως είναι γνωστό, τουλάχιστον στα πιο σύγχρονα υποβρύχια, ο στόλος των δυο χωρών έχει ομοιότητες.
Από το Blogger.