«Βόμβα» Καμμένου: Μπορεί να ψηφίσω την πρόταση μομφής της ΝΔ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

«Βόμβα» Καμμένου: Μπορεί να ψηφίσω την πρόταση μομφής της ΝΔ


«ΟΧΙ» στην τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ ψήφισε στην ονομαστική ψηφοφορία, κατά δήλωσή του στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, όπως είχε ήδη προαναγγείλει αντιδρώντας στο γεγονός ότι αν και μικρές επιβάλλονται τελικώς αυξήσεις σε αρκετές λαϊκές περιοχές όπως είναι η Β’ Πειραιά.
Σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι, στους διαδρόμους της Βουλής, ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε εξοργισμένος με τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τι είναι αυτό το πράγμα που μας έφεραν; Αν το διαβάσετε, θα διαπιστώσετε ότι η συμφωνία είναι απαράδεκτη, απαγορεύει μέχρι και την πραγματοποίηση συλλαλητηρίων. Αυτή τη συμφωνία την έκαναν ερασιτέχνες. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ψηφίσω αυτό το κείμενο».
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν αυτό σημαίνει ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κυβέρνησης, σχολίασε πως ο Πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος κατέστησε σαφές ότι όποιος βουλευτής των ΑΝΕΛ στηρίξει συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, θα διαγραφεί.
Από το Blogger.