ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! Το… hoax των Ελληνικών Hoaxes… - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! Το… hoax των Ελληνικών Hoaxes…


Η ιστοσελίδα Ελληνικά hoaxes έχουν κάνει δεκάδες «επιθέσεις» σε διάφορες ιστοσελίδες, κατηγορώντας τες ότι παραπληροφορούν κι ότι ανεβάζουν ψευδείς ειδήσεις.

Όμως ήρθε η στιγμή όπου η εν λόγω σελίδα παραδέχτηκε ότι υπέπεσε σε αυτό που κατηγορεί τους άλλους (κι αυτό πρέπει να σημειώσουμε ότι την τιμάει).
Ο λόγος για ένα άρθρο που γράφτηκε στις 2/6/2018 με τίτλο «Αναγνώρισε η Ελλάδα την «Μακεδονική γλώσσα» σε συνέδριο του ΟΗΕ το 1977;» όπου υποστηριζόταν ότι η Ελλάδα ουδέποτε αναγνώρισε την ψευτο-«Μακεδονική» γλώσσα των Σκοπίων.
Χθες, στις 8 Ιουνίου, η ιστοσελίδα με ανακοίνωσή της παραδέχτηκε ότι έκανε… λάθος. Δείτε τι αναφέρει:

Τα διπλωματικά θέματα, όπως το Σκοπιανό, είναι αρκετά περίπλοκα για να μπορούμε τόσο εύκολα να βγάζουμε συμπεράσματα εάν ισχύει μια εκδοχή ή η άλλη, εάν ισχύει ή όχι.
Αυτή η απλοϊκότητα της προσέγγισης ήταν που οδήγησε την ιστοσελίδα στο… hoax (που σημαίνει απάτη ή εξαπάτηση).
Δείτε το άρθρο μας από τον Ιανουάριο, στο οποίο αναφερόμασταν στην προδοσία και το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας από το 1959, επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Καραμανλή (ο ίδιος που «αναγνώρισε» με την ανοχή του »μακεδονική» γλώσσα το 1977). Η τότε ελληνική κυβέρνηση θα αναγνωρίσει… «Μακεδονικό» κράτος:
 ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ – Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – Ε. ΑΒΕΡΩΦ – Κ. ΤΣΑΤΣΟΣ – Ε. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – Κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΛΠ. Όλοι ξεπούλησαν το όνομα Μακεδονία το 1959. Καλά διαβάσατε, το όνομα Μακεδονία, ακόμα κι ο ‘Εθνάρχης’ Καραμανλής. Στο άρθρο 7 ΝΔ 4009/1959, ΦΕΚ 238Α’/1959, για την κύρωση της συμφωνίας των αμοιβαίων δικαστικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδος και … Συνεχίστε να διαβάζετε το ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΠΟΙΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ! Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ το 1959 τη ΧΩΡΑ… (ΦΕΚ).
 Υ.Γ. Τα εθνικά θέματα είναι πολύ περίπλοκα και επικίνδυνα, γι’ αυτό καλό θα είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα όσα γράφουμε όλοι μας. Το «πάθημα» των Hoaxes ας γίνει «μάθημα» σε όλες τις ιστοσελίδες που θέλουν να παραμένουν έγκυρες…
Από το Blogger.