ΑΝΤΙΡΩΣΣΙΚΟ ΑΜΟΚ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΑΝΤΙΡΩΣΣΙΚΟ ΑΜΟΚ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ!

Πραγματικό αντιρωσσικό αμόκ έχει καταλάβει τους δούλους των Αμερικανοσιωνιστών Τσιπροκαμμένους, που με θράσος απύθμενο εμφανίζονται και ως –άκουσον, άκουσον!- υπερασπιστές των… εθνικών συμφερόντων! Των αμερικανικών και των γερμανικών συμφερόντων, σιγουρότατα – των ελληνικών, αποκλείεται!

Ιδού η απάντησή τους στους ρωσσικούς ισχυρισμούς (που αληθεύουν, όχι 100 αλλά 1000%!), ότι αυτοί που αποφάσισαν την απέλαση των Ρώσσων διπλωματών ήταν οι υπερατλαντικοί αφέντες τους. Μια απάντηση αντάξια αμερικανικής αποικίας – Μπανανίας του χειρίστου είδους:

«Οι Ρώσοι φαίνεται ότι έχουν μια δυσκολία να αντιληφθούν ότι ένα μικρό κράτος μπορεί και είναι σε θέση να υπερασπιστεί τα εθνικά του συμφέροντα.

Δυσκολεύτηκαν να αντιληφθούν τον ιδιαίτερο ρόλο που έχει ο εμπορικός μας στόλος στη διεθνή οικονομία και τα συμφέροντα που έχει η χώρα για να υπερασπιστεί αυτόν τον ρόλο.

Δυσκολεύονται να αντιληφθούν το δικαίωμα της χώρας μας να υπερασπιστεί τα εθνικά της συμφέροντα στην περιοχή και όλο βλέπουν τρίτες δυνάμεις από πίσω.

Και δυσκολεύονται επίσης στην προκειμένη να αντιληφθούν ότι δεν αφήνουμε να παρεμβαίνουν τρίτες δυνάμεις στα εσωτερικά μας»…

(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των ΗΠΑνθρώπων Τσίπρα-Καμμένου!
Από το Blogger.