ΤΡΑΓΙΚΟΣ για άλλη μια φορά! Ο Π. Καμμένος πήγε σε άσκηση με στολή… ναυάρχου… (ΕΙΚΟΝΕΣ) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΤΡΑΓΙΚΟΣ για άλλη μια φορά! Ο Π. Καμμένος πήγε σε άσκηση με στολή… ναυάρχου… (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Την κοινή διακλαδική άσκηση Ελλάδας – Αιγύπτου «ΜΕΔΟΥΣΑ 6», στην οποία συμμετείχαν και δυνάμεις από την Κύπρο παρακολούθησε χθες, Πέμπτη ο υπουργός…

Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΗΕΝ, Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ. Ο υπουργός Άμυνας επέλεξε για μια ακόμα φορά να μη φορέσει πολιτικά ρούχα, αλλά στολή ναυάρχου. Ο κ. Καμμένος παρακολούθησε την άσκηση ντυμένος με στολή ανώτατου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού που φέρει σήμα της αεροπορίας.
Εντύπωση προκαλεί πάντως ότι ο Αιγύπτιος υπουργός Εθνικής Άμυνας που είναι και στρατιωτικός και πρώην διοικητής των κομμάντο, Μοχάμεντ Ζακί, ήταν ντυμένος με πολιτική περιβολή!
Επίσης αυτό που δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο είναι ένα κουτί μωρομάντηλα που εμφανίζονται σε πρώτο πλάνο σε μία από τις φωτογραφίες!
Τους υπουργούς Εξωτερικών συνόδευαν οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων των χωρών τους. Η άσκηση, που έγινε στη θαλάσσια περιοχή της Αλεξάνδρειας περιελάμβανε πυρά επιφανείας και βολές κατευθυνόμενων βλημάτων, αεροπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις επιθετικών ελικοπτέρων, ρίψη αλεξιπτωτιστών, καθώς και επίδειξη αμφίβιας ενέργειας.
mononews.gr

Από το Blogger.