Ο Μιχάλης Ζαμπίδης υποδέχθηκε τον Scott Adkins -Στο Zambidis Club της Γλυφάδας [εικόνες] - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης υποδέχθηκε τον Scott Adkins -Στο Zambidis Club της Γλυφάδας [εικόνες]


Ο κορυφαίος Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης υποδέχθηκε στο γυμναστήριο του, το Zambidis Club στη Γλυφάδα, τον χολιγουντιανό σταρ Scott Adkins, γνωστό στο ευρύ κοινό για την ενσάρκωση του ρόλου του μαχητή ΜΜΑ “Boyka” και τον επίσης ηθοποιό ταινιών δράσης και αθλητή πολεμικών τεχνών Silvio Simac, οι οποίοι επισκέφτηκαν την Ελλάδα ενόψει της διοργάνωσης Athens Warrior Spirit που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου, στο Κλειστό Στάδιο Περιστερίου Γιώργος Στεφανόπουλος.
Οι δύο σταρ συναντήθηκαν με τον Έλληνα πρωταθλητή του kick boxing, εντυπωσιάστηκαν από την μεγάλη συλλογή των τρόπαιων του, μίλησαν για τα κοινά τους πρότυπα και φυσικά για το Athens Warrior Spirit, διοργανωτές του οποίου ήταν ο Γιώργος Περγιάλης, ο Ανδρέας Φίκας και ο Κωνσταντίνος Καρυπίδης.
O δικός μας πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε, “Είμαι πολυ χαρούμενος που υποδέχομαι στο σπίτι μου, το Zambidis Club, δυο τόσο μεγάλους σταρ αλλά ταυτόχρονα και αθλητές, τον Scott Adkins, ο οποίος είναι βέβαια ευρέως γνωστός ως Yuri Boyka και τον Silvio Simac”.
O χολιγουντιανός σταρ Scott (Boyka) Adkins δήλωσε για τον ερχομό του στην Ελλάδα, “Είναι χαρά μου που είμαι εδώ και που θα είμαι στο ίδιο event με έναν πραγματικό μαχητή όπως ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ανυπομονώ να δείξουμε όλοι στον κόσμο αυτό που αγαπάμε να κάνουμε”. Επίσης δήλωσε ότι είναι πολύ περήφανος που έχει υποδυθεί τον Βασιλιά Αμφιτρύων στην ταινία «The Legend of Hercules».
O Μιχάλης Ζαμπίδης εντυπωσίασε το κοινό του Athens Warrior Spirit με μια ολιγόλεπτη αλλά πολύ δυναμική επίδειξη και μας έκανε να θυμηθούμε τις ένδοξες στιγμές του στα παγκόσμια ring. Στη συνέχεια, η ομάδα των Zambidis Club πραγματοποίησε μια θεαματική επίδειξη πυγμαχίας και Kick Boxing.
Ο Scott Adkins παρέα με τον έτερο VIP guest της βραδιάς Silvio Simac συμμετείχαν στο event και πρόσφεραν ένα μοναδικό χολιγουντιανό θέαμα, κάνοντας στη σκηνή κινήσεις και κόλπα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις γνωστές ταινίες δράσης.
Το κοινό απόλαυσε πολλούς αναγνωρισμένους Έλληνες αθλητές, όπως τον “Έλληνα Ρόκι” Ολυμπιονίκη της Πυγμαχίας Γιώργο Στεφανόπουλο, τον παγκόσμιο πρωταθλητή χειροπάλης Γιώργο Χαραλαμπόπουλο καθώς και διακεκριμένους προπονητές και δάσκαλους από το μεγαλύτερο φάσμα των μαχητικών αθλημάτων και ομάδες επιδείξεων ταλαντούχων νέων.
Τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη υποστηρίζουν τα Planet Fitness & More.





Από το Blogger.