Τα αγγελάκια της Victoria's Secret βλέπουν Μουντιάλ! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Τα αγγελάκια της Victoria's Secret βλέπουν Μουντιάλ!

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει (δύσκολο βέβαια καθώς όλα τα αγόρια το παρακολουθούν με τεράστιο ενδιαφέρον) διανύουμε ήδη την δεύτερη εβδομάδα του Mουντιάλ. Και αν πιστεύεις πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να το παρακολουθείς και εσύ θα σου θυμίσουμε απλώς τους 10 πιο hot ποδοσφαιριστές των φετινών αγώνων.

Μερικοί από αυτούς διατηρούν σχέση με διάφορα "αγγελάκια" της Victoria's Secret όπως ο ποδοσφαιριστής Kevin Trapp που είναι ο σύντροφος της Isabel Goulart.

Μάλιστα, το διάσημο μοντέλο βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στα γήπεδα της Ρωσίας με σκοπό να παρακολουθήσει τον αγώνα της Βραζιλίας με την Σερβία και να στηρίξει φυσικά ως ένθερμη οπαδός την χώρα της. Ντυμένη με τα χρώματα της Βραζιλίας το 33χρονο μοντέλο παρακολούθησε με αγωνία τον ποδοσφαιρικό αγώνα ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με άνεση στον φακό.
Στον ίδιο αγώνα όμως βρέθηκε και η Alessandra Ambrosio η οποία κατά καιρούς έχει συνδεθεί με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες όσο οι συμπατριώτες της έτρεχαν στο γήπεδο εκείνη έβγαζε ασταμάτητα selfies στις κερκίδες!




 

Από το Blogger.