Δυο θανατηφόρα τροχαία σε διάστημα 4 ωρών στη Χαλκιδική… Μια 27χρονη και ένας 51χρονος «έσβησαν» στην άσφαλτο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Δυο θανατηφόρα τροχαία σε διάστημα 4 ωρών στη Χαλκιδική… Μια 27χρονη και ένας 51χρονος «έσβησαν» στην άσφαλτο


Δύο άνθρωποι, 27 και 51 ετών, άφησαν την τελευταία τους πνοή στον επαρχιακό δρόμο Μουδανιών-Σιθωνίας στη Χαλκιδική, αργά το βράδυ του Σαββάτου και ξημερώματα Κυριακής.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στο 34ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού όταν δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά. Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε σοβαρά ο 51χρονος οδηγός ενός εκ των αυτοκινήτων, ο οποίος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου και κατέληξε αργότερα. Στο νοσοκομείο Πολυγύρου μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι και ο οδηγός και η συνοδηγός του άλλου αυτοκινήτου, αμφότεροι 23 ετών, των οποίων όμως η ζωή δεν κινδυνεύει.

Αργότερα, δέκα λεπτά πριν τις 4.00 τα ξημερώματα στο 15ο χιλιόμετρο του ίδιου ακριβώς δρόμου, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 28χρονος βγήκε από την πορεία του για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολώνα φωτισμού. Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή της η 27χρονη συνοδηγός ενώ τραυματίστηκε ο οδηγός.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία αλλά και η πυροσβεστική, που συνέδραμε στον απεγκλωβισμό των ατόμων.

Προανάκριση θα γίνει από το τμήμα τροχαίας του Πολυγύρου.
Από το Blogger.