Στους 92 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Στους 92 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική




Ο αριθμός των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική ανέρχεται, μέχρι στιγμής, στους 92. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, «η κατάσταση, όπως αποτυπώνεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως εξής: ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81 και υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί, με διαθέσιμο DNA, οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα. Εννέα άνθρωποι πέθαναν νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία της Αττικής».
Εν τω μεταξύ με την εξέταση του νέου αρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βασίλη Ματθαιόπουλου συνεχίστηκε η προκαταρκτική εξέταση για τις φωτιές στην Ανατολική Αττική που διενεργεί ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος με τη συνάδελφό του εισαγγελέα πρωτοδικών Βαρβάρα Γνεσούλη.



Ο κ. Βασίλης Ματθαιόπουλος
Μέχρι σήμερα έχουν εξεταστεί 25 μάρτυρες, αριθμός που αναμένεται να φτάσει τους 30 στο τέλος της έρευνας. Με βάση τη λίστα των θυμάτων που περιλαμβάνει 92 νεκρούς -εκ των οποίων δύο μη ταυτοποιημένοι- η Εισαγγελία Αθηνών έστειλε παραγγελία για την εξέταση των συγγενών των θυμάτων στα αστυνομικά τμήματα Ραφήνας και Νέας Μάκρης αλλά και το Λιμεναρχείο της Ραφήνας.

Από το Blogger.