ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΤΟΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΤΟΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ!


Μετά τον «λοχαγό» Τόσκα, που τον παραίτησαν με 11μερη καθυστέρηση, οι «στρατηγοί» της εθνικής τραγωδίας Τσίπρας και Καμμένος απέπεμψαν και τους αρχηγούς της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, Τσουβάλα και Τερζούδη, με 13 ημέρες καθυστέρηση.

Φυσικά, πρόκειται για μια ξεκάθαρα επικοινωνιακή κίνηση εντυπωσιασμού, για να φορτώσουν τις ευθύνες τους στους αδύνατους ώμους των ανωτέρω, που ήταν απλά εκτελεστικά όργανα και δεν  ελάμβαναν αποφάσεις μεγάλης σημασίας.

Δηλαδή, δεν έλαβε π.χ. ο αποπεμφθείς αρχηγός της Πυροσβεστικής την απόφαση να κρατήσει η Πυροσβεστική τα άχρηστα Canadair και να μην αγοραστούν σύγχρονα, ούτε την απόφαση να μην προμηθευτεί η Υπηρεσία νέα και λειτουργικά πυροσβεστικά οχήματα, ούτε την απόφαση να μην προσληφθούν νέοι πυροσβέστες και δασοφύλακες, για να καλύψουν τα κενά. Όπως οι προπονητές στις ομάδες, δούλευε με το υλικό που του παρείχαν!

Οι αποφάσεις αυτές ελήφθησαν απ’ αυτούς που κυβερνούν την χώρα, δηλαδή από τους Τσίπρα και Καμμένο. Αυτοί είναι και οι μεγάλοι ένοχοι της εθνικής τραγωδίας κι αν είχαν μια σταλιά φιλότιμο θα έπρεπε πρώτα να καρατομήσουν τους… εαυτούς τους και να εξαφανιστούν από την χώρα που ρήμαξαν! Αλλά, ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρουν αυτοί οι χοντρόπετσοι;
Από το Blogger.