Έρευνα-αποκάλυψη: Γιατί οι γυναίκες φωνάζουν στο σεξ; - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Έρευνα-αποκάλυψη: Γιατί οι γυναίκες φωνάζουν στο σεξ;


Τα κίνητρα των γυναικών πίσω από τα ντεσιμπέλ που τα… σπάνε, δεν είναι και τόσο αθώα…
Τα πρότυπα, που προωθεί το Χόλιγουντ,ευθύνονται την επιμονή των γυναικών,να φωνάζουν στο…κρεβάτι, αφού- οπως λένε οι σεξολόγοι-  αντιγράφουν τις  ερωτικές σκηνές, που βλέπουν.
Μιμούνται αυτή τη συμπεριφορά, όχι λόγω ασυγκράτητης ηδονής, αλλά κυρίως,για να διεγείρουν και να ευχαριστήσουν τον ερωτικό τους σύντροφο, αποκαλύπτουν οι ειδικοί.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Leeds ζήτησαν από 71 γυναίκες ( ηλικίας από 18-48 χρονών) να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια αναφορικά με τη συμπεριφορά τους στο κρεβάτι.
Βάσει της έρευνας, μια στις επτά γυναίκες, παραδέχθηκε πως φωνάζει την ώρα του σεξ, για να επιταχύνει τη διέγερση του συντρόφου.
Το υπόλοιπο ποσοστό, το 90%, των ερωτηθέντων, ανέφερε πως φωνάζει για να ευχαριστήσει τον ερωτικό παρτενέρ αλλά και για να του τονώσει την αυτοπεποίθηση.
Βέβαια, οι απόψεις των ειδικών διίστανται, για το κατά πόσο η μέθοδος αυτή είναι πραγματικά χρήσιμη.
Από τη μία, μια γυναίκα που προσποιείται ότι απολαμβάνει το σεξ δεν βοηθά τον σύντροφό της να καταλάβει τι πραγματικά της αρέσει,από την άλλη, αρκετές εξομολογούνται πως μέσω της προσποίησης οργασμού φτάνουν στην πραγματική κορύφωση.
Τέλος η ίδια έρευνα έδειξε πως, κάποιες γυναίκες αποκάλυψαν πως αρχίζουν να φωνάζουν κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής επειδή έχουν αρχίσει να βαριούνται, να κουράζονται ή να νιώθουν άβολα  επισπεύδοντας το ζητούμενο.
Πηγή:healthreport.gr
Από το Blogger.