Άφησε την τελευταία της πνοή η γυναίκα του πυροσβέστη που είχε χάσει και το μωρό της - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Άφησε την τελευταία της πνοή η γυναίκα του πυροσβέστη που είχε χάσει και το μωρό της


Στους 88 πλέον ο απολογισμός των νεκρών – 2 από τα θύματα δεν έχουν αναζητηθεί από κανέναν και δεν μπόρεσαν να ταυτοποιηθούν

Την τελευταία της πνοή άφησε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού ακόμη ένα από τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς της ανατολικής Αττικής.
Πρόκειται για την 35χρονη γυναίκα του πυροσβέστη, που είχε χάσει και το μωρό της εξαιτίας της φονικής φωτιάς, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Το μόλις 6 μηνών βρέφος δεν άντεξε τον καπνό και κατέληξε λίγες ώρες μετά το σαρωτικό πέρασμα της πυρκαγιάς από το Μάτι.
Η 35χρονη γυναίκα είχε πάθει αναπνευστικό έγκαυμα και παρά τις αμείωτες προσπάθειές τους οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.
Η ιστορία τόσο της 35χρονης όσο και του μωρού είχε συγκλονίσει αφού την ώρα που πάλευαν να γλυτώσουν από τις φλόγες, ο σύζυγός της και πατέρας του άτυχου βρέφους, επιχειρούσε στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Στους 88 πλέον οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά - 2 θύματα δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενείς

Με τον θάνατο της 35χρονης, στους 88 νεκρούς ανέρχεται πλέον ο τραγικός απολογισμός από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Σ
Πέντε άνθρωποι κατέληξαν κατά τη νοσηλεία τους σε νοσοκομεία της Αττικής, ενώ υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμοι σοροί με διαθέσιμο DNA, οι οποίοι δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα. Ένα άτομο υπολογίζεται ως αγνοούμενο, με βάση την υποβολή επίσημης δήλωσης από φιλικό του πρόσωπο.
Οι αρχές υποστηρίζουν ότι η μία σορός αφορά πιθανότατα τον έναν αγνοούμενο, ενώ η άλλη σορός ανήκει σε άγνωστο άτομο που δεν τον έχουν αναζητήσει οικεία του πρόσωπα, γι' αυτό και το DNA που έχει ληφθεί δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί.

Σε ανώτατο επίπεδο η έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Αναβαθμίζεται η εισαγγελική έρευνα για τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο να αναλαμβάνει και τυπικά τη δικογραφία μαζί με την εισαγγελέα Βάρβαρα Γνεσούλη που την χειρίζεται έως τώρα.
Ο κ. Ζαγοραίος είναι αντεισαγγελέας Εφετών γεγονός που σημαίνει πως η έρευνα διενεργείται, πλέον, από εισαγγελικό λειτουργό ανώτερου βαθμού. Η κίνηση αυτή από πολλούς ερμηνεύτηκε ως απάντηση στη σφοδρή κριτική που δέχτηκε η ανάθεση της έρευνας  σε εισαγγελέα πρώτου βαθμού.
Από το Blogger.