Με την καινοτομία στο επίκεντρο η συμμετοχή της AbbVie στην 83η ΔΕΘ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Με την καινοτομία στο επίκεντρο η συμμετοχή της AbbVie στην 83η ΔΕΘ


Σε μια Διεθνή Έκθεση με πρωταγωνιστές την Καινοτομία και τη Δημιουργικότητα, η AbbVie μια βιοφαρμακευτική εταιρεία προσηλωμένη στην έρευνα και την καινοτομία, δεν θα μπορούσε παρά να δώσει δυναμικό παρών, πλαισιώνοντας τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ήδη, οι επιστήμονες που εργάζονται στην εταιρία, ανακάλυψαν και ανέπτυξαν δύο από τα πρώτα φάρμακα για την αντιμετώπιση της HIV λοίμωξης, αλλάζοντας τις προοπτικές για πολλούς ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τη συγκεκριμένη νόσο.
Το έργο τους στην ανοσολογία έχει ωφελήσει ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσο του Crohn και άλλα χρόνια, αυτοάνοσα νοσήματα.
Στο περίπτερο της AbbVie, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις της εταιρείας, την επίδρασή της στους ασθενείς, την επιστήμη, την κοινωνία και την οικονομία καθώς και τις θεραπευτικές κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Η AbbVie σε συνεργασία με την IQVIA και το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο θα παρουσιάσει από σήμερα  9, στις 10 και 15 Σεπτεμβρίου ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης της κλινικής έρευνας στη χώρα μας με κεντρικό στόχο την αμεσότερη πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες υπό ανάπτυξη, την προσέλκυση νέων επενδύσεων.
Από το Blogger.