Μένει μέχρι να φύγει ο Σαρίδης από την Ένωση Κεντρώων - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Μένει μέχρι να φύγει ο Σαρίδης από την Ένωση Κεντρώων


Θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι η διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων.  


Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασής της ο βουλευτής Γ. Σαρίδης αρνήθηκε να ζητήσει τη «συγγνώμη» που «απαιτούσε» ο Βασίλης Λεβέντης για τη στάση του μετά τα ευτράπελα Καβαδέλλα στη ΔΕΘ και αποχώρησε από τα γραφεία του κόμματος στη Βουλή με τα δύο του σακίδια στους ώμους, αρνούμενος να πει το παραμικρό. Εντός της συνεδρίασης σύμφωνα με πληροφορίες, έριξε το μπαλάκι στον Βασίλη Λεβέντη να αποφασίσει αν θα τον διαγράψει ή όχι. 
«Ο Καβαδέλλας ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του και μου έθεσε την παραίτησή του. Περιμένω το ίδιο και από τον κ. Σαρίδη», είχε πει πριν τη συνεδρίαση ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί πως θεωρούν «ξεγραμμένο» τον Γιάννη Σαρίδη.
Την ίδια ώρα, ο Αριστείδης Φωκάς που προαλείφεται για τη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αποχώρησε από τη συζήτηση όταν του ζητήθηκε να πάρει μέρος στην ψηφοφορία προκειμένου να κληθούν οι κ.κ. Καβαδέλλας και Σαρίδης να ζητήσουν συγγνώμη. «Βρείτε τα και ενημερώστε με», φέρεται να τους είπε. Λίγο αργότερα με δηλώσεις του στο Βεργίνα TV σημείωσε ότι θεωρεί τον εαυτό του ανεξάρτητο και θα αύριο θα παραδώσει τη σχετική επιστολή στον πρόεδρο του κόμματος αλλά και στο προεδρίο της Βουλής. Αν αυτό συμβεί, τότε η Ένωση Κεντρώων θα μείνει με τέσσερις βουλευτές ενώ, σύμφωνα με τον κανονισμό της βουλής, μία Κοινοβουλευτική Ομάδα πρέπει να έχει το ελάχιστον πέντε.
"Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων παρουσιάστηκαν διαφορές απόψεων. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδωσε σε όλες τις πλευρές περιθώριο προσέγγισης και λογικής. Άσχετα από την στάση που θα τηρήσει έκαστος, η Ένωση Κεντρώων δεν κινδυνεύει, ο λαός να είναι ήσυχος, σύντομα την λύση θα την δώσουν οι εκλογές και θα πρόκειται για μια μεγάλη νέα νίκη της Ένωσης Κεντρώων", αναφέρει με ανακοίνωσή του ο Βασίλης Λεβέντης.
Από το Blogger.