Σφοδρή επίθεση Πατούλη σε Τσίπρα: Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από κλούβες των ΜΑΤ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Σφοδρή επίθεση Πατούλη σε Τσίπρα: Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από κλούβες των ΜΑΤ

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε απόψε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης απαντώντας  στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπας στην ΔΕΘ ότι δηλαδή  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει στις αυτοδιοκητικές εκλογές πρόσωπα που στηρίζει η ΝΔ όπως ο Γιώργος Πατούλης.

«Εγώ δεν είμαι ούτε με τον Πινοσέτ, ούτε με το Μαδούρο, και δεν φοβάμαι την κρίση των πολιτών. Άλλοι είναι αυτοί που κυκλοφορούν νύχτα και κρύβονται πίσω από κλούβες και ΜΑΤ» σημείωσε με νόημα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ευχαριστώ καταρχήν τον κ. Πρωθυπουργό για την αναφορά του στο πρόσωπο μου, στη σημερινή συνέντευξη του με αφορμή τη ΔΕΘ.

Με την αναφορά αυτή ο ίδιος, πολύ σωστά έβαλε τις διαχωριστικές γραμμές που μας είναι γνωστό ότι μας χωρίζουν.  Για εκείνον, το δίλημμα είναι να διαλέξουμε ανάμεσα στο μοντέλο Πινοσέτ η στο μοντέλο Μαδούρο.

Για μένα , το δίλημμα είναι:

-Είτε να διαλέξουμε μεταξύ ενός υπέρ συγκεντρωτικού , γραφειοκρατικού και κομματικά ελεγχόμενου Κράτους , με την Αυτοδιοίκηση σε ρόλο κομπάρσου. Αυτό είναι το μοντέλο κράτους του κ. Τσίπρα.

-Είτε να χτίσουμε από την αρχή ένα νέο Κράτος, με αποκέντρωση πόρων, αρμοδιοτήτων και ευθυνών, με ισχυρή , οικονομικά ανεξάρτητη και λειτουργικά αυτόνομη αυτοδιοίκηση. Χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και χωρίς τον ασφυκτικό έλεγχο του κεντρικού κράτους. Αυτό το μοντέλο κράτους που διεκδικεί η ΚΕΔΕ.

Σέβομαι το αξίωμα που υπηρετεί ο κ. Τσιπρας και τον ίδιο προσωπικά, αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να ζητήσω τη στήριξη του κόμματος του. Δεν την θέλω, δεν την επιδίωξα άλλωστε ποτέ.

Πρώτον γιατί έχω μάθει να δίνω μάχες διεκδικώντας τη στήριξη της κοινωνίας, και όχι των κομμάτων.

Και δεύτερον, γιατί υπηρετούμε άλλη ιδεολογία. Εγώ δεν είμαι ούτε με το Μαδούρο, ούτε με τον Πινοσέτ. Είμαι με την αυτοδιοίκηση και με τους πολίτες.

Επίσης, έχουμε και μια ακόμη μεγάλη διαφορά. Εγώ είμαι αντίθετος με την εκχώρηση της μακεδονικής γλώσσας και ταυτότητας , στο κράτος των Σκοπίων.

Ας στηρίξει λοιπόν όποιον έχει τις ίδιες με αυτόν απόψεις στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.  Οι πολίτες είναι αυτοί που θα κρίνουν ποιος είναι ο καλύτερος και ικανότερος.

Εγώ εμπιστεύομαι την κρίση τους και δεν την φοβάμαι, όπως την φοβούνται άλλοι που κυκλοφορούν νύχτα και κρύβονται πίσω από κλούβες και ΜΑΤ».
Από το Blogger.