Απίστευτο! ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που πήγαν να συλλάβουν τον δράστη... - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Απίστευτο! ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που πήγαν να συλλάβουν τον δράστη...


Ένορκη διοικητική εξέταση στους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες σύλληψης του Ζακ Κωστόπουλου στην υπόθεση 
href="https://www.blogger.com/null" name="more" style="-webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: white; color: #222222; font-size: 15.4px; font-style: normal; font-variant-caps: normal; font-variant-ligatures: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; text-align: left; text-decoration-color: initial; text-decoration-style: initial; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; word-spacing: 0px;">ληστείας στην Ομόνοια, διέταξε το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας.

Όπως όλα δείχνουν, υπάρχει μία συντονισμένη προσπάθεια από διεμφυλικές και ομοφυλοφιλικές κοινότητες  με σκοπό να αναδειχθεί ο δράστης-θύτης ως θύμα και το θύμα, ο κοσμηματοπώλης ως θύτης, επιρρίπτοντας ευθύνες για τον θάνατο του στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου καθώς επίσης και στους αστυνομικούς που επιχείρησαν να τον συλλάβουν.

Επισημαίνεται πως ο επιχειρηματίας παραμένει κρατούμενος στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αττικής στην Κυψέλη από το περασμένο Σάββατο, ενώ είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης (πλημμέλημα) και της θανατηφόρας βλάβης (κακούργημα, όταν η βλάβη έχει επακόλουθο το θάνατο). Αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Τρίτη στις 10.30πμ.

Φως στην υπόθεση θα ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα βγει σήμερα, καταδεικνύοντας τα αίτια θανάτου του δράστη και αν αυτά οφείλονται σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στην περίπτωση αυτή οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης μετατρέπονται σε θανατηφόρα σωματική βλάβη ή ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Παράλληλα, η αστυνομία εντόπισε και ένα μαχαίρι το οποίο εξετάζεται για να διαπιστωθεί εάν έχει τα δακτυλικά αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπουλου επάνω του.


Ε. Ελευθερίου
Από το Blogger.