Στο Τελ Αβίβ ο διαγωνισμός της Eurovision για το 2019 - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Στο Τελ Αβίβ ο διαγωνισμός της Eurovision για το 2019

Για τη διοργάνωση του  διαγωνισμού είχαν προσφερθεί επίσης η Ιερουσαλήμ και το Εϊλάτ

Στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ θα πραγματοποιηθεί ο 64ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision.

Την Τρίτη 14 και την Πέμπτη 16 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημιτελικοί ενώ το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.

Η απόφαση ελήφθη από την Επιτροπή του διαγωνισμού καθώς το ισραηλινό κρατικό κανάλι KAN κλήθηκε να παρουσιάσει τουλάχιστον δύο πιθανές υποψήφιες πόλεις για να φιλοξενήσουν τη διοργάνωση.

Για τη διοργάνωση του  διαγωνισμού είχαν προσφερθεί επίσης η Ιερουσαλήμ και το Εϊλάτ.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ισραηλινές πόλεις που ζήτησαν να φιλοξενήσουν τον Διαγωνισμό της Eurovision για το 2019 και το KAN που βοήθησε να ληφθεί η τελική απόφαση. Όλες οι προσφορές ήταν υποδειγματικές αλλά τελικά αποφασίσαμε πως το Τελ Αβίβ διαθέτει το τέλειο σκηνικό για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό ζωντανής μουσικής στον κόσμο», σημείωσε ο Γιον Όλα Σαντ, διευθυντής του διαγωνισμού.

Η Eurovision διευκρίνισε ότι επέλεξε το Τελ Αβίβ, επειδή είναι μία «πολιτιστική και εμπορική πρωτεύουσα».

Η Netta Barzilai, νικήτρια του φετινού διαγωνισμού με το τραγούδι «Toy», είχε προκαλέσει τον περασμένο Μάιο μεγάλη αίσθηση κι αμφιλεγόμενες αντιδράσεις με το σχόλιο που έκανε μετά την νίκη της, όταν αναφώνησε «Του χρόνου, στην Ιερουσαλήμ». «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που διαλέξατε το διαφορετικό, σας ευχαριστώ τόσο πολύ που αποδέχεστε τις διαφορές μεταξύ μας. Αγαπώ την πατρίδα μου, την επόμενη φορά στην Ιερουσαλήμ», είχε πει χαρακτηριστικά.
Από το Blogger.