Ανατροπή: Από ασφυξία και όχι ανακοπή πέθανε η 20χρονη φοιτήτρια σε ασανσέρ στην Κρήτη - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Ανατροπή: Από ασφυξία και όχι ανακοπή πέθανε η 20χρονη φοιτήτρια σε ασανσέρ στην Κρήτη


Δύσκολη, σπάνια και τραγική χαρακτήρισε την υπόθεση θανάτου της 20χρονης Αλέκας Τσιλιγιάννη, ο ιατροδικαστής Χανίων Αντώνης Παπαδομακωλάκης, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή.
Η 20χρονη, μετά από νοσηλεία 13 ημερών στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων, άφησε την τελευταία της πνοή χθες το πρωί, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.  Στις 20 Σεπτεμβρίου η κοπέλα υπέστη ανακοπή καρδιάς μέσα στο ασανσέρ του ξενοδοχείου όπου έκανε την πρακτική της, στον Σταυρό Ακρωτηρίου.
«Τα παθολογικά αίτια αποκλείονται, όπως και η εγκληματική ενέργεια», δήλωσε στο ekriti ο κ. Παπαδομανωλάκης. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς η κοπέλα νοσηλευόταν επί μέρες στην εντατική, της είχε χοτηγηθεί φαρμακευτική αγωγή, οπότε δεν αναμένουμε αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων», τόνισε.
Ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται σε ασφυξία, σε ένα είδος απαγχονισμού, που μπορεί να προκλήθηκε από το πιάσιμο του ρούχου της, στο κενό μεταξύ ασανσέρ και τοίχου.
Για τον λόγο αυτό, ο ιατροδικαστής θα επισκεφθεί, συνοδεία της αστυνομίας, σήμερα ή αύριο, το ξενοδοχείο κα θα δει από κοντά τον χώρο όπου έχασε τη ζωή της.
H κηδεία της αδικοχαμένης Αλέκας θα γίνει σήμερα, στις 3 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Κάτω Μακρυνούς του Δήμου Αγρινίου.
Από το Blogger.