«Συλλήψεις μέσα στις επόμενες μέρες» και κατάλυση του πολιτεύματος… - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

«Συλλήψεις μέσα στις επόμενες μέρες» και κατάλυση του πολιτεύματος…


Κυκλοφορεί μεταξύ των συριζαίων τελευταία μια έντονη φημολογία, πως έρχονται συλλήψεις για την υπόθεση NOVARTIS. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα το πράγμα έγινε ακόμα πιο συγκεκριμένο.


Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, λένε, θα έχουν μπει τα πρώτα «βραχιόλια», με πρώτο στόχο τον Άδωνι. Κατόπιν θα ακολουθήσουν αρκετοί ακόμα και έτσι το ζήτημα θα γιγαντωθεί και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ως τις κάλπες, που θα στηθούν, κατά το σχέδιο, τον Οκτώβριο του 2019.

To «follow the money», ισχυρίζονται, έχει αποδώσει καρπούς και στα χέρια τους έχουν συνομιλίες που καίνε τα «δέκα παλικάρια» της Novartis. Οραματίζονται, μάλιστα, ένα τηλεοπτικό υπερθέαμα με μεταγωγές τύπου Χρυσής Αυγής και τις «κασέτες» από τα ενοχοποιητικά τηλεφωνήματα να παίζουν στα κανάλια. Όσον αφορά στην προέλευση του υλικού, αναγνωρίζεται η συμβολή των ΗΠΑ και του Τελ-Αβίβ. Η νομιμότητα του δεν απασχολεί. Κάπως έτσι ο Αλέξης θα πάρει τις επόμενες εκλογές, καταλήγει το σενάριο.
Δεν είναι κάτι καινούριο, όμως διαρκώς κλιμακώνεται. Σε περίπτωση, συνεπώς, που προκύψει ότι υπάρχουν νέα στοιχεία και αυτά παρουσιαστούν, γεννάται το ερώτημα, κατά πόσο η Ελληνική Δικαιοσύνη δρα ανεξάρτητη και απομονωμένη από κυβερνητική επιρροή και συνεννόηση. Εφόσον τελικά οτιδήποτε «σκάσει», εδώ θα έχουμε προαναγγελμένη περίπτωση κατάλυσης της αρχής ζ) του πολιτεύματος κατά το άρθρο 134α του Ποινικού Κώδικα, δηλαδή αυτής της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης.
Μεγαλύτερο σκάνδαλο από αυτό δεν υπάρχει. Το μόνο που απομένει μετά το «ενορχηστρώνουμε τις εκλογές σε συνεργασία με εισαγγελείς και δικαστικούς» είναι η Βενεζουέλα.

άρθρο γνώμης του Κωνσταντίνου Μπογδάνου
Από το Blogger.