Πάμπλο Γκαρσία: «Πάντα κυνηγάνε τον ΠΑΟΚ...» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Πάμπλο Γκαρσία: «Πάντα κυνηγάνε τον ΠΑΟΚ...»


Ο προπονητής της Κ19 του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 2-1 επί της ΑΕ Λεμεσού για το UEFA Youth League, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά και τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουρουγουανός προπονητής:

Για το παιχνίδι με την ΑΕ Λεμεσού: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν παίξαμε πολύ καλά. Τα παιδιά θέλουν δουλειά ώστε να βελτιώνονται κάθε μέρα. Έχουμε ρεβάνς όμως στη Θεσσαλονίκη.

Είχαμε ένα ντέρμπι την προηγούμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό και ήταν πολύ έντονο. Κάποια παιδιά ήταν πολύ κουρασμένοι. Έχουμε έναν αγώνα 90 λεπτά αλλά το σημαντικό είναι να βελτιώνονται ατομικά».

Για το ότι είναι το φαβορί: «Το φαβορί είναι μέσα στο γήπεδο. Τα άλλα παιδιά παίξανε μπάλα και παλεύανε, ήταν δύσκολο. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να έχεις σεβασμό και να τα δίνεις όλα. Δεν είναι εύκολο».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ κυνηγάει το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια: «Πάντα κυνηγάμε και πάντα μας κυνηγάνε. Πάντα έχουμε πολλούς αντίπαλους, αλλά έτσι είναι πιο ωραίο. Πιστεύω ότι η πρώτη ομάδα μας είναι καλή ομάδα και κάνει καλή δουλειά. Πιστεύω ότι φέτος αν πάνε όλα όπως πρέπει, θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να αναφερθώ και στον κόσμο που ήταν σήμερα εδώ έκανε χιλιόμετρα και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί ήταν κοντά στην ομάδα».
Από το Blogger.