Γι’ αυτό ο Νίκος Κοτζιάς είναι εθνικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ! Η δήλωση που ΕΞΟΡΓΙΣΕ τους Έλληνες… - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Γι’ αυτό ο Νίκος Κοτζιάς είναι εθνικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ! Η δήλωση που ΕΞΟΡΓΙΣΕ τους Έλληνες…


Καλό είναι να μην ξεχνάμε την εξαιρετικά επικίνδυνη ιδεολογία όλων όσων μας κυβερνάνε σήμερα. Ένας από τους εθνικά επικίνδυνους είναι σίγουρα και ο Νίκος Κοτζιάς.

Εκτός από τη συμφωνία-έκτρωμα για το Σκοπιανό στις Πρέσπες, ο κ. Κοτζιάς έχει κάνει κι άλλες επικίνδυνες δηλώσεις.
Συγκεκριμένα, στις 15 Φεβρουαρίου του 2018 ο υπουργός Εξωτερικών έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτοψία» του τηλεοπτικού σταθμού «ALPHA» και τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.



Εκεί στην ουσία προσπάθησε να συνδέσει τον πατριωτισμό των Ελλήνων με τις μεγάλες ήττες της χώρας μας στους ελληνοτουρκικούς πολέμους του 1897, του 1922 και του 1974.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Καλό είναι να θυμίσουμε ότι με κάτι τέτοιες κραυγές πήγαμε στον πόλεμο του 1897, πήγαμε στον πόλεμο της μικρασιατικής καταστροφής. Με τέτοιες μεγάλες κραυγές κενότητας η χούντα μίλαγε για τα εθνικά, πατριωτικά καθήκοντα και παρέδωσε την Κύπρο, ουσιαστικά, στον Τούρκο κατακτητή. Πρέπει να θυμόμαστε ότι το θερμόμετρο του πατριωτισμού δεν είναι ευθέως ανάλογο με τον τόνο της φωνής. Πρέπει να απευθύνεσαι στον άλλον με την υπευθυνότητα, την νηφαλιότητα και την διατύπωση μιας στρατηγικής που, πολλές φορές, δεν χρειάζεται να λέγεται και δημόσια».
Βέβαια ο κ. Κοτζιάς ξέχασε να μας πει ότι οι πόλεμοι αυτοί έγιναν από εγκλήματα και προδοσίες πολιτικών, κι όχι από το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων. Είναι προφανές ότι προσπαθεί να ιδεολογικοποιήσει την ιστορία.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι εάν δεν είχαμε το όραμα της Μεγάλης Ιδέας, μπορεί να μην είχαμε χάσει το 1897 και το 1922 αλλά δεν θα είχαμε κερδίσει και το 1912-1913, το 1919 αλλά και δεν θα είχε γίνει ο Μακεδονικός Αγώνας. Οπότε ας μην μας μιλάει για πατριωτισμό ο Υπ.Εξ. όταν αυτός τον έχασε οριστικά στις Πρέσπες…
Από το Blogger.