Δείτε τους λογαριασμούς σας για τα λεφτά του ΚΕΑ Οκτωβρίου


315.031 οι δικαιούχοι του επιδόματος αυτό το μήνα, με αιτήσεις που εγκρίθηκαν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου

Στους λογαριασμούς των δικαιούχων είναι σήμερα Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 τα χρήματα του ΚΕΑ(Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης).
Το ΚΕΑ Οκτωβρίου θα λάβουν όσοι έχουν κάνει τη σχετική αίτηση και έχει εγκριθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
Για τον Οκτώβριου, το ποσό των 71.224.778,94 ευρώ θα καταβληθεί σε 315.031 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 650.000 άτομα. Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανέναν περιορισμό, για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα, με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν, για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.
Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.