ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Πάιατ υποκαθιστά το ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Αμύνης! Είμαστε επισήμως «ΑΠΟΙΚΙΑ»… - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Πάιατ υποκαθιστά το ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Αμύνης! Είμαστε επισήμως «ΑΠΟΙΚΙΑ»…


Δύο απίστευτες αποκαλύψεις έγιναν σήμερα σχετικά με χθεσινά γεγονότα στην θαλάσσια περιοχή του Καστελορίζου.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, χθες το πρωί ένα τουρκικό πλοίο άρχισε να πλέει προς το Καστελόριζο και όπως ήταν φυσικό, αμέσως δύο σκάφη του λιμενικού μας άρχισαν να το καταδιώκουν για να το απομακρύνουν από την περιοχή. Αυτή είναι η πρώτη είδηση.
Την δεύτερη και σημαντικότερη, την αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ ο στρατιωτικός αναλυτής Θανάσης Δρούγος. Ο αναλυτής δήλωσε πως το επεισόδιο στο Καστελόριζο αποφεύχθηκε επειδή παρενέβη… ο Αμερικανός πρέσβης, Τζεφ Πάιατ.
«Επειδή παράνομα υπήρχαν πολλά πλοία και υποβρύχια των Τούρκων μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ, ο κ. Πάιατ είδε τον κίνδυνο, επενέβη και επικοινώνησε με την Τουρκία και με το στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Νάπολη» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Δρούγος.
Δηλαδή τί συνέβη με λίγα λόγια; Ο Αμερικανός πρέσβης υποκατέστησε το ελληνικό κράτος για να φύγουν οι Τούρκοι από το ελληνικό έδαφος. Εάν αυτό δεν είναι δουλικότητα, τότε τί μπορεί να είναι; Μια τέτοια κίνηση δεν θα την εκλάβουν οι Τούρκοι ως αδυναμία μας;
Ο Πάνος Καμμένος πού ήταν; Υπάρχει περίπτωση να του ζήτησε ο ίδιος να παρέμβει; Κι αν όχι, γνώριζε την παρέμβασή του και γιατί τον άφησε να εμπλακεί; Είναι κρίσιμα ερωτήματα στα οποία κάποιος θα πρέπει να δώσει πειστικές απαντήσεις…
Από το Blogger.