Προβληματίζεται για Ινσούα-Μπουζούκη ο Δώνης - «Πρασινίζει» η Τρίπολη - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Προβληματίζεται για Ινσούα-Μπουζούκη ο Δώνης - «Πρασινίζει» η Τρίπολη




Στην αυριανή προπόνηση του Παναθηναϊκού αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή των Δημήτρη Κολοβέτσιου και του Αχιλλέα Πούγγουρα στο σαββατιάτικο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη (6/10, 20:30).

Οι δύο στόπερ αναμένεται να προπονηθούν σήμερα ή το αργότερο αύριο και να ταξιδέψουν με την αποστολή του τριφυλλιού στην Αρκαδία.

Δεν είναι ισχύει, όμως, το ίδιο για τον Εμάνουελ Ινσούα και τον Γιάννη Μπουζούκη, οι οποίοι είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, κάτι που προβληματίζει τον Γιώργο Δώνη.

Αν οι δύο παίκτες δεν είναι 100% έτοιμοι, πάντως, ο προπονητής των πράσινων δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχής τους ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της ομάδας.

Στα χέρια του Παναθηναϊκού βρίσκονται από χθες τα 1.600 εισιτήρια που πήραν επίσημα οι πράσινοι και τα οποία δόθηκαν στους οργανωμένους οπαδούς.

Ωστόσο, πολλοί είναι οι φίλοι του τριφυλλιού που θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη και θα αγοράσουν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου, τα οποία και θα αντιστοιχούν στην εξέδρα που βρίσκεται δίπλα στο πέταλο.

Αυτό σημαίνει πως μπορεί να βρεθούν κοντά στους 3.000 φίλους του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Αστέρα.
Από το Blogger.