Μέτρα σε πρεσβεία Αλβανίας, επιχειρήσεις, φυλακές -Φοβούνται αντίποινα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Μέτρα σε πρεσβεία Αλβανίας, επιχειρήσεις, φυλακές -Φοβούνται αντίποινα


Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς υπάρχει ο φόβος αντιποίνων, μετά το θάνατο του Ελληνα ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα χθες, στο χωριό Βουλιαράτες, από πυρά Αλβανών αστυνομικών.
Γι αυτό και λαμβάνονται μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε επεισόδιο. 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. θέτει σε εφαρμογή σχέδιο για την προστασία πιθανών στόχων. Τέτοιοι είναι η πρεσβεία της Αλβανίας και τα προξενεία, επιχειρήσεις και καταστήματα που ανήκουν σε άτομα αλβανικής καταγωγής και στέκια Αλβανών.
Παράλληλα σε επιφυλακή βρίσκονται και τα σωφρονιστικά καταστήματα στα οποία κρατούνται Αλβανοί κατάδικοι. Από την ΕΛ.ΑΣ. φοβούνται μήπως ξεσπάσουν επεισόδια στις φυλακές.
Η ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. είναι έντονη για την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά τον θάνατο του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα στην Αλβανία. Να σημειωθεί, δε, ότι χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Αλβανίας στην Αθήνα, με τους συγκεντρωμένους να ανταποκρίνονται σε διαδικτυακό κάλεσμα βορειοηπειρωτικών σωματείων της Αθήνας αλλά και της... Χρυσής Αυγής.
Για ναρκωτικά και όχι εθνικιστικοί οι λόγοι της συμπλοκής στον Γέρακα
Το πρωί της Δευτέρας επικράτησε αναστάτωση όταν έγινε γνωστό που τα ξημερώματα σημειώθηκε άγρια συμπλοκή Ελλήνων και Αλβανών με όπλα και μαχαίρια που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι άτομα. Σοβαρότερα είναι ένας Αλβανός, ο οποίος φέρει τραύμα από μαχαίρι στον θώρακα, καθώς και ένας Έλληνας που δέχτηκε σφαίρα στον λαιμό, ενώ ένας ακόμα Αλβανός δέχτηκε σφαίρα στο πόδι. 
Αν και αρχικά υπήρχε μία εκτίμηση πως ήταν εθνικιστικό ραντεβού θανάτου, τελικά όπως αποδείχθηκε ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά. Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και οι έξι αναμένεται να συλληφθούν μόλις πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ έχουν συλληφθεί άλλα δύο άτομα για την υπόθεση.  


Από το Blogger.