«Χτύπημα» της ΕΛΑΣ σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας - Συλλήψεις σε Ηράκλειο και Αθήνα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

«Χτύπημα» της ΕΛΑΣ σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας - Συλλήψεις σε Ηράκλειο και Αθήνα

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο Ηράκλειο έναν 62χρονο άνδρα και στην Αθήνα έναν 50χρονο - Στην κατοχή του 62χρονου βρέθηκαν πυροκροτητές και του 50χρονου αρχαία αγγεία - Έχουν ταυτοποιηθεί άλλα οκτώ άτομα

Δύο συλλήψεις και αρκετές προσαγωγές είναι ο μέχρι στιγμής (19.00) απολογισμός της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που έχει στηθεί για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας σε Ηράκλειο και Αθήνα από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο Ηράκλειο έναν 62χρονο άνδρα και στην Αθήνα έναν 50χρονο. Στην κατοχή του Ηρακλειώτη βρέθηκαν πυροκροτητές και στην κατοχή του 50χρονου στην Αθήνα, τμήματα από αρχαία αγγεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτός των δύο ανδρών που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση, έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα 8, εκ των οποίων οι περισσότεροι Κρητικοί.

Αστυνομικές πηγές μιλούν για μία πολύ καλά δεμένη υπόθεση η οποία δουλεύεται εδώ και καιρό μετά από καταγγελίες για λαθρανασκαφές σε περιοχές του νομού Ηρακλείου.

Η υπόθεση όπως φαίνεται θα απασχολήσει τις Αρχές και τις επόμενες ώρες καθώς γίνονται προσπάθειες να ξεκαθαρίσει το τοπίο αλλά και να εξακριβωθεί η συμμετοχή των υπολοίπων που έχουν ταυτοποιηθεί.

Πηγή: ekriti.gr
Από το Blogger.